Skip to main content

IDC MarketScapen raportti: Egencia on alan johtaja

IDC MarketScapen raportin mukaan Egencia on alansa johtaja

1 min
Julkaistu: 11 December 2019
IDC_Egencia_graph-1200x800.png

IDC MarketScapen tekemä raportti ”Worldwide SaaS and Cloud-Enabled Corporate Travel Booking Applications 2019 Vendor Assessment” on arvio niistä palveluntarjoajista, jotka hyödyntävät Software as Service (SaaS)- ja pilvipalveluihin perustuvia liikematkojen varaussovelluksia. Se tunnustaa Egencian vahvuudet asiakastietojen optimoimisessa ja soveltamisessa osana Expedia Groupia, kun päämääränä on tarjota sellaisia SaaS-ratkaisuja, jotka parantavat liikematkustuskokemusta. Kyseinen raportti tunnustaa myös maailmanlaajuiset valmiutemme, joita tarjoamme yli 60 maassa ja joita tukee yli 30 000 kaupungissa toimiva kumppaniverkostomme. Lue ote IDC:n raportista, niin saat tietää, miksi IDC nimesi Egencian alansa johtajaksi.

Raporttia varten IDC MarketScape arvioi Egencian tärkeimpiä kykyjä, joihin sisältyvät asiakastyytyväisyys, toimivuus, kumppaniverkoston tarjoama palveluvalikoima sekä älykkäät työnkulut. Lisäksi IDC MarketScape havaitsi, että Egencian tulevaisuuden strategia ylitti odotukset tutkimuksen ja kehityksen, tahdin, innovoinnin ja toimivuuden aloilla. IDC MarketScapen palveluntarjoajien analyysimalli on suunniteltu tarjoamaan kattava yleiskuva tieto- ja viestintäteknologian palveluntarjoajien kilpailukyvystä tietyllä markkina-alueella. IDC:n tutkimusmenetelmä käyttää hyväkseen tiukkoja pisteytysmenetelmiä, jotka pohjautuvat sekä kvalitatiivisiin että kvantitatiivisiin kriteereihin.

Näiden menetelmien tuloksena saadaan yksittäinen graafinen kuva jokaisen palveluntarjoajan asemasta tutkitulla markkina-alueella. Tutkimuksessa käytetyillä kykypisteillä arvioidaan palveluntarjoajien tuotetta, go-to-market-strategiaa ja liiketoiminnan toteutusta lyhyellä aikavälillä. Strategiapisteillä puolestaan arvioidaan sitä, miten palveluntarjoajan strategiat vastaavat asiakkaiden vaatimuksiin 3–5 vuoden aikavälillä. Palveluntarjoajien markkinaosuutta kuvataan kuvakkeiden koolla.

LÄHDE: IDC MarketScape: Worldwide SaaS and Cloud-Enabled Corporate Travel Booking Applications 2019 Vendor Assessment, tekijöinä Kevin Permenter, Jordan Jewell ja Frank Della Rosa, joulukuu 2019, IDC # US45655219

Oliko tästä sisällöstä hyötyä?
0

Lue ote vuoden raportista