Skip to main content

Autonvuokrauksen edut Egencian liikematkustajille

Autonvuokraukset edut Egencialla

4 min
Julkaistu: 24 July 2019
Business-traveler-collecting-rental-car1.jpg

Monet liikematkustajat aloittavat matkan suunnittelun selaamalla lentoja ja hotelleja ja tekevät sitten niistä varaukset. Lennot ja majoitus ovatkin yleensä liikematkan oleellisia osia, mutta entä matkustaminen lennon laskeuduttua? Ja entä matkat, joihin ei sisälly lentoja? Liikematkoista useimmat tapahtuvat maan pinnalla eivätkä ilmassa, mutta ottavatko matkustajat ja matkavastaavat maakuljetuksen tarpeeksi hyvin huomioon?

Egencian kaltainen liikematkatoimisto voi auttaa yritystäsi hallinnoimaan matkustusohjelman kaikkia vaiheita. Maailmanlaajuinen alustamme tekee lentojen ja hotellien varaamisesta ja muuttamisesta yksinkertaista. Sama koskee myös maakuljetuksia. Alustaan kuuluva varaustyökalu sekä keskimääräinen 5 %:n maailmanlaajuinen alennus kaikista Egencian ensisijaisten autovuokraamojen julkisista hinnoista tekevät autonvuokrauksesta yrityksille yksinkertaisempaa ja kustannustehokkaampaa.

Päästä yrityksesi liikematkustajat kuskin paikalle

Helppokäyttöisellä ja kattavalla alustallamme matkustajat voivat varata sekä lentoja, majoituksia että vuokra-autoja yhdessä ja samassa paikassa. He voivat lisäksi varata ja hallinnoida liikematkojaan joko pöytäkoneelta tai tabletilta käsin tai käyttämällä Egencian sovellusta missä ja milloin vain. Varaus voidaan jopa aloittaa yhdellä laitteella ja tehdä loppuun toisella.

Alusta voi auttaa matkailijoita tekemään järkeviä päätöksiä heidän valitessaan parasta maakuljetustapaa. Jos kulut ovat yrityksessä merkittävä huoli joko yrityksen kustannustietoisen kulttuurin tai matkustuskäytännön takia, Egencian alusta antaa matkustajille tarvittavat tiedot järkevien matkustuspäätösten tekemiseen. Matkustajat voivat verrata eri palveluntarjoajien tarjouksia, mukaan lukien neuvoteltuja hintoja. Käyttäjäystävällinen näyttö sisältää tietoa esimerkiksi hinnoista ja lisämaksuista.

Yrityksesi matkustajilla on myös käytössään erilaisia palveluja/mukavuuksia, kuten talvirenkaita ja GPS-laitteita, joilla matka sujuu mutkitta. Kätevien toimitus- ja noutopalvelujen ansiosta matkustaja voi noutaa ja palauttaa vuokra-autonsa haluamassaan paikassa.

Matkustajat voivat myös tehdä muutoksia autonvuokraukseensa varauksen tekemisen jälkeen. Alustallamme varauksen muuttaminen käy muutamalla napsautuksella. Tämän toiminnon avulla matkustaja voi hallinnoida matkaansa itse. Samalla matkavastaavat voivat luottaa siihen, että matkustajilla on tarvitsemansa tuki sekä kotona että tien päällä.

Ohjaa yrityksesi liikematkustus oikeaan suuntaan

Ajattele yrityksesi hankintaosastosta vastaavaa henkilöä. Miten hän suhtautuu päätöksentekoon? Epäilemättä hänen jokaiseen ostopäätökseensä vaikuttavat sekä hinta että tehokkuus.

Entä jos kyseinen henkilö arvioisi yrityksesi matkustusohjelmaa? Mitä hän löytäisi? Hän saattaisi huomata epäjohdonmukaisuuksia nykyisen ohjelman tavassa varata ja hallinnoida lentomatkoja, majoitusta ja maakuljetusta, kuten autonvuokrausta. Luultavasti jotkut näistä osista sujuvat tehokkaammin kuin toiset.

Egencian kaltainen liikematkatoimisto voi tarjota yrityksellesi kaikki sen tarvitsemat vaihtoehdot yhdessä ja samassa paikassa. Tästä yrityksesi hankintaosaston päällikkö pitäisi, sillä näin liikematkojen eri osien hallinnointiin ei tarvita useita eri ratkaisuja. Ohjelma helpottaa ja tehostaa matkustamista niin matkustajien kuin matkavastaavienkin kannalta.

Muutoksia matkavastaavien tehtäviin

Egencian autonvuokrausratkaisulla voit antaa yrityksesi työntekijöille mahdollisuuden hoitaa oma maakuljetuksensa samalla, kun yrityksesi kerää tärkeää tietoa heidän matkoistaan. Alustallamme yrityksesi seurata matkakuluja innovatiivisessa ja helppokäyttöisessä Egencia Analytics Studiossa. Sen tietojen avulla yrityksesi voi ennustaa matkakuluja, suunnitella matkabudjettia ja tunnistaa säästömahdollisuuksia.

Maailmanlaajuisena liikematkatoimistona Egencian matkustusvaihtoehdot, asiakastuki ja käyttöalue kattavat koko maailman. Pyrimme kuitenkin pysymään samalla paikallisena asiantuntijana ja siksi ylläpidämme vahvoja yhteyksiä lukuisiin paikallisiin palveluntarjoajiin, joiden avulla voimme tarjota parasta laatua autonvuokrauksessa.

Egencialla matkavastaavilla on käytössään kaikki tarvittavat työkalut, joiden avulla he voivat jättää autonvuokrauksen matkustajien tehtäväksi huoletta. Niihin kuuluvat joustavat maksuvaihtoehdot, esimerkiksi tallennetut kortit ja suoraveloitus. Näiden vaihtoehtojen avulla matkustajat voivat hallinnoida omia matkakulujaan ja -laskujaan alustalta käsin ilman maksutietojen ja paperikuittien keräämistä. Tämä on matkavastaaville valtava etu, sillä kuittien lajitteluun kuluu muuten helposti tuntikaupalla aikaa.  

Egencialla matkavastaavat voivat luottaa siihen, että alustan avulla matkustajat hallinnoivat itse aikataulujaan, matkojaan ja kulujaan.

Egencian vaikutus yrityksesi toimintatapaan

Kuvitellaan, että kaksi yrityksesi liiketoiminnan kehitysjohtajaa matkustavat tapaamaan asiakasta Norrköpingiin Ruotsiin. Norrköping on pieni kaupunki, jonne ei ole suoria lentoja Suomesta, joten neuvot kehitysjohtajia lentämään sen sijaan Helsingistä Tukholmaan ja matkustamaan viimeisen osuuden vuokra-autolla. Auto on olennainen, sillä sen avulla Norrköpingin alueella matkustaminen käy helposti, ja johtavat voivat käydä myös potentiaalisen uuden asiakkaan luona matkan varrella sijaitsevassa Nyköpingissä.

Helsingistä lähdettäessä lento on kuitenkin myöhässä. Matkustajat ottavat yhteyttä asiakaspalveluun. Sieltä heille kerrotaan kuitenkin, ettei vuokra-autovaraukseen tarvitse tehdä muutoksia, sillä alustallamme oleva varaus sisältää lennon koodin, ja siksi vuokraamo saa automaattisesti tiedon uudesta arvioidusta saapumisajasta.

Liiketoiminnan kehitysjohtajat välttyivät näin monelta mutkalta matkustamalla Egencian kanssa. Lisäksi he luottavat yritykseesi, koska henkilöstön mukavuus ja hyvinvointi ovat yrityksessäsi etusijalla.

Tyytyväisyys yritykseesi vaikuttaa vielä muutaman kuukauden jälkeenkin, kun yksi johtajista saa ylennyksen ja joutuu muuttamaan toiselle paikkakunnalle. Egencia mahdollistaa yhtenäisen, maailmanlaajuisen kokemuksen sekä matkustajille että matkavastaaville, riippumatta heidän tukikohdastaan.

Edut lyhyesti

Vuokra-auton varauksen tekeminen ja muuttaminen liikematkaa varten on nyt helpompaa kuin koskaan. Nämä tärkeät edut yrityksesi ja yrityksesi matkustajat saavat Egencian kautta:

  • Millä tahansa laitteella käytettävä portaali, joka tarjoaa lukuisia vaihtoehtoja eri palveluntarjoajilta. Matkustajat voivat vertailla tarjouksia helposti ja varata sitten heidän tarpeisiinsa ja yrityksesi matkustuskäytäntöön parhaiten sopivan vaihtoehdon.
  • Keskimääräinen 5 %:n alennus julkisista hinnoista, minkä ansiosta yrityksesi maksimoi matkustukseen investoidut rahat.
  • Sekä yksittäiset varaukset että vuokra-auton sisältävät pakettivaraukset samalla sivustolla, jonka kattavilla analyysityökaluilla yrityksesi voi muokata matkustajien valintoja kunkin tarpeiden mukaan. Lisäksi matkavastaavat voivat seurata sivustolla käyttötrendejä ja tunnistaa tulevaisuuden säästömahdollisuuksia.

Lue lisää autonvuokraustrendeistä liikematkustajille.

Oliko tästä sisällöstä hyötyä?
0

Etsitkö parempia liikematkustusratkaisuja? Ota yhteyttä tiimiimme.