Skip to main content

Säästä liikematkojen kustannuksissa Egencia Savings Finderin avulla

Maximizing business travel spend with Egencia Savings Finder technology
Maximizing business travel spend with Egencia Savings Finder technology

Egencia Savings Finder maksimoi matkakulujen hyödyntämisen

1 min

Jos organisaatiosi valmistautuu suunnittelemaan matkustusohjelmansa uudelleen koronaviruskriisin jälkeen, liikematkojen menojen hallinta on epäilemättä yksi tärkeimmistä prioriteeteista. Riskienhallinta on tietysti ykkössijalla, mutta jos yrityksesi haluaa suunnitella sellaisen ohjelman, joka takaa, että matkustusbudjettia voidaan hyödyntää parhaalla mahdollisella tavalla, niin säästäminen liikematkatoimiston avulla on myös iso asia.

Egencia Savings Finder for Air and Hotel -ominaisuuden avulla yrityksesi voi säästää keskimäärin 14 prosenttia lennoista* ja 7 prosenttia hotelleista**. Lisäksi näiden säästöjen saaminen ei vaadi ylimääräistä aikaa tai toimia yritykseltäsi.

Keskustelimme alan asiantuntijoiden kanssa Lontoossa järjestetyssä Business Travel Show 2020 -tapahtumassa ottaaksemme selvää, mitkä olivat heidän matkustusbudjettiensa suurimmat menoerät ja miten he suhtautuivat parempien tarjousten saamiseen lennoista ja hotelleista. Katso aiheeseen liittyvä video.

Lataa tarkistuslista säästöjen luomiseksi liikematkustuksessa nähdäksesi, kuinka yhteistyö oikeanlaisen liikematkatoimiston kanssa auttaa yritystäsi säästämään matkakuluissa.

*Tilikauden 2019 luvut optimoitua varausta kohden

**Tiedot ajalta 26.11.2019–6.3.2020 optimoitua varausta kohden

Oliko tästä sisällöstä hyötyä?
0

Etsitkö parempia liikematkustusratkaisuja? Ota yhteyttä tiimiimme.