Skip to main content

Connect Community matka-asioista vastaavien tueksi

Egencian Connect Community tukee matka-asioista vastaavia

2 min
Julkaistu: 08 September 2020
Enhanced Connect community

Egencia tukee matka-asioista vastaavia kaikkialla maailmassa parannetun Egencia Connect Communityn ja uuden liikematkojen hallintaa koskevan koulutuksen avulla

Äskettäin parannettu Egencia Connect Community tarjoaa korvaamatonta tukea matka-asioista vastaaville, jotka voivat hyödyntää tämän yhteisön tarjoaman tuen matkustusohjelmiensa hallinnassa. Yhteisö tarjoaa myös verkostoitumismahdollisuuden, ajankohtaisia keskusteluja, asiantuntevaa tietoa sekä maailmanlaajuisia matkustusilmoituksia.

Seattle, Washington, 8.11.2020 – Tänään Egencia® lanseeraa parannetun Egencia Connect Communityn. Egencia auttaa matkavastaavia ja heidän organisaatioitaan selviytymään COVID-19:n aiheuttamista merkittävistä muutoksista liikematkailuun tiedonjaon, parhaiden käytäntöjen sekä koulutusohjelmien avulla.

Matka-asioista vastaavilla on yhä tärkeämpi rooli liikematkaohjelmien ja matkustuskulttuurin muokkaamisessa. Nyt enemmän kuin koskaan he tarvitsevat tukea luotettavilta kumppaneilta, jotka voivat uusimpien tietojen, tietämyksen ja ajattelun avulla auttaa kriittisten lyhyen ja pitkän aikavälin päätöksien tekemisessä.

”Vuosi 2020 on aiheuttanut perustavanlaatuisen muutoksen matkavastaavien rooliin ja heidän valtuuksiinsa. Vaikka kustannukset ja matkustajakokemus ovat edelleen välttämättömiä liikematkaohjelman menestykselle, liikematkojen järjestäminen on entistä haastavampaa uusien odotusten vuoksi, jotka pakottavat matkavastaavat valmistelemaan, suunnittelemaan ja koordinoimaan ohjelmaansa sekä seuraamaan sen menestystä jatkuvasti. Mielestäni on reilua sanoa, että matkanhallinnasta on tullut strategisesti tärkeämpää useimmille yrityksille”, sanoo Egencian President Mark Hollyhead.

"Yhteistyö matkavastaavien kanssa ja tien avaaminen tämän epävarman ajan läpi on ensiarvoisen tärkeää. Egencia on sitoutunut auttamaan matkavastaavia selviytymään edessä olevista haasteista; Connect Community ja liikematkojen hallintaa koskeva koulutus ovat tässä avainasemassa."

Egencia Connect Community

Egencia Connect Community on auttanut matkavastaavia tekemään yhteistyötä keskenään, jakamaan parhaita käytäntöjä ja antamaan palautetta Egencian innovaatioista vuodesta 2017 lähtien. Uuden parannetun yhteisön avulla Egencian asiakkaat voivat nyt esittää kysymyksiä suoraan Egencialle, hakea tietoa Egencian tietopankista, käydä ajankohtaisia keskusteluja ja liittyä tuotepilottiohjelmiin. Matkavastaavat ovat myös tervetulleita osallistumaan koulutuksiin, ja he voivat pian hyödyntää verkostoitumismahdollisuuden ja saada matkustusilmoituksia.

Egencia Connect Community on saatavilla englanniksi, ja ranskan- ja saksankielisille käyttäjille on omat keskusteluryhmänsä. Liikematkojen hallintaa koskeva koulutus on saatavilla tästä päivästä lähtien.

Tietoja Egenciasta

Egenciassa otimme tehtäväksemme matkailuteknologia-alan muuttamisen, emmekä ole sen jälkeen pysähtyneet. Tavoitteenamme on tarjota alan paras liikematkojen hallintakokemus ja teemme jatkuvasti investointeja, jotta ihmisten yhteydenpito onnistuisi entistä paremmin, nopeammin ja helpommin. Lue lisää osoitteessa egencia.fi ja seuraa meitä Twitterissä ja LinkedInissä.

Oliko tästä sisällöstä hyötyä?
0

Etsitkö parempia liikematkustusratkaisuja? Ota meihin yhteyttä.