Skip to main content

Koulutusta ja verkostoitumismahdollisuuksia liikematkavastaaville

Egencia Connect Community ja koulutus

2 min
Julkaistu: 13 October 2020
Travel Manager Taking Training

Jos olet matka-asioista vastaava, olet mitä todennäköisemmin ottanut enemmän johdon tehtäviä ja muita vastuita harteillesi yrityksessäsi pandemian alettua. Nykyisessä ilmapiirissä, yrityksesi koosta tai sijainnista riippumatta, matkustuspäätökset ovat osa johtotason strategisia keskusteluja, ja monien yritysten on tehtävä vaikeita valintoja matkustajien hyvinvoin ja työmatkojen uudelleenaloittamisen tasapainottamisessa. Matka-asioista vastaavilla on yhä tärkeämpi rooli liikematkaohjelmien ja matkustuskulttuurin muokkaamisessa.  

Vaikka 50 % Egencian asiakkaista on samaa mieltä siitä, että matkustamiseen liittyvät riskit viivästyttävät matkustuksen uudelleenaloittamista, 90 % uskoo, että heidän yrityksensä aloittaa liikematkustuksen uudelleen ainakin jollain tasolla ennen vuoden 2021 alkua. Nyt enemmän kuin koskaan yritykset tarvitsevat tukea luotettavilta kumppaneilta, jotka voivat uusimpien tietojen, tietämyksen ja ajattelun avulla auttaa kriittisten lyhyen ja pitkän aikavälin päätöksien tekemisessä.

Tämän vuoksi Egencia lanseerasi äskettäin parannetun Egencia Connect Communityn ja lisäsi Expedia Group Academyn tarjontaan kaksi uutta liikematkojen hallintaan liittyvää koulutusta, jotka molemmat ovat matkavastaavien saatavilla ympäri maailman. Näiden työkalujen avulla voit jakaa tietoa ja hyödyntää parhaat käytännöt ja koulutusohjelmat, jotta voit auttaa organisaatioitasi selviytymään COVID-19:n aiheuttamista merkittävistä muutoksista liikematkailuun.

Parannettu Egencia Connect Community

Vuodesta 2017 lähtien Egencia Connect Community on auttanut matkavastaavia tekemään yhteistyötä keskenään, jakamaan parhaita käytäntöjä ja antamaan palautetta Egencian innovaatioista. Uuden parannetun yhteisön avulla Egencian asiakkaat voivat nyt esittää kysymyksiä suoraan Egencialle, hakea tietoa Egencian tietopankista, käydä ajankohtaisia keskusteluja ja liittyä tuotepilottiohjelmiin.

Connect-yhteisö ei ole tarkoitettu vain nykyisille asiakkaillemme. Kuka tahansa matkavastaava on tervetullut osallistumaan koulutuksiin, ja he voivat pian hyödyntää myös verkostoitumismahdollisuuden ja matkustusilmoitukset.

Liikematkojen hallintaa koskeva koulutus

Expedia Group Academyn uusi liikematkojen hallintaa koskeva koulutus keskittyy jakamaan Egencian ja Expedia Groupin työntekijöiden matkailuosaamista maailmanlaajuiselle matkavastaavien yhteisölle.  

Koulutuksen liiketoimintaan keskittyvällä kurssilla voit oppia liikematkailun perusteet aina matkustusohjelman strategian luomisesta matkabudjetin maksimointiin, kun taas johtajakoulutus tarjoaa käytännön tietoa liikematkojen hallinnasta COVID-19:n aikana. Yhdessä nämä koulutukset tarjoavat sinulle tietoa, jonka avulla voit käynnistää organisaatiosi liikematkustusohjelman uudelleen ja tukea yrityksesi liiketoiminnan kasvua.

Katse tulevaisuuteen

Liikematkojen järjestäminen on tällä hetkellä entistä haastavampaa uusien odotusten vuoksi, jotka pakottavat sinua valmistelemaan, suunnittelemaan ja koordinoimaan ohjelmaasi sekä seuraamaan sen menestystä jatkuvasti. Siksi on ensiarvoisen tärkeää, että liikematkavastaavat parantavat taitojaan ja että liikematkailuyhteisön jäsenet tukevat toisiaan jakamalla parhaita käytäntöjä. Näin matkavastaavat voivat vahvistaa asemaansa organisaatioissaan ja varmistaa, että heidän yrityksensä selviää tästä epävarmasta ajasta.

Oliko tästä sisällöstä hyötyä?
0

Etsitkö parempia liikematkustusratkaisuja? Ota yhteyttä tiimiimme.