Skip to main content

American Express Global Business Travel ostaa Egencian

American Express Global Business Travel agrees to acquire Egencia from Expedia Group

3 min
Julkaistu: 04 May 2021
amx-gbt

Lontoo, Iso-Britannia ja Seattle, Washington, Yhdysvallat – 4. toukokuuta 2021 American Express Global Business Travel (GBT) on tehnyt sitovan ostotarjouksen Expedia Groupin liikematkayksiköstä, Egenciasta. Kaupan osana Expedia Groupista tulee yksi GBT:n osakkeenomistajista, ja yritykset solmivat samalla pitkäaikaisen strategisen kaupallisen sopimuksen.

Alansa johtavasta liikematkatoimisto Egenciasta tulee kaupan myötä osa GBT-konsernia. GBT jatkaa sijoittamista Egencian brändiin, henkilöstöön ja teknologiaan osana maailman johtavaa liikematka-alustaa.

GBT:n toimitusjohtaja Paul Abbott kertoo: ”Strategianamme on antaa asiakkaillemme ennennäkemättömän paljon valinnanvaraa tarjoamalla parhaat mahdolliset ratkaisut kaikille niille liikematkailun segmenteille, joilla toimimme. Egencia tuo alansa johtavan digitaalisen liikematka-alustan osaksi palveluitamme.

Egenciaa vahvistavat GBT:n täydentävä teknologia, liiketoiminnalliset kyvyt ja laadukas sisältö. Tämä tuo uusia mahdollisuuksia suurille monikansallisille ja pienille ja keskisuurille yritysasiakkaillemme, palveluntarjoajillemme ja molempien organisaatioiden lahjakkaille tiimeille.”

Yhdessä GBT ja Egencia tarjoavat kattavia teknologia- ja asiakasratkaisuja kaikille liikematkailun osa-alueille. Kun Egencia yhdistetään GBT:n Supply MarketPlaceen, joka on yksi kattavimpia liikematkapalveluiden tarjoajia, asiakkaamme saavat lisää valinnanvaraa ja palveluntarjoajamme entistä enemmän yritysasiakkaita.

Egencian alustan ja GBT:n Neo Technology Groupin avulla yrityksemme voi tarjota parhaita mahdollisia liikematkaratkaisuja myös tulevaisuudessa.

Expedian Business Services -yksikön johtaja Ariane Gorin toteaa: ”Olemme innoissamme tulevasta kaupasta ja GBT:n ja Egencian yhdessä tarjoamista mahdollisuuksista samalla, kun Expedia Group pyrkii yksinkertaistamaan liiketoimintaansa ja toimimaan markkinajohtajana kaikilla palvelemillaan aloilla. GBT:n johtavien ratkaisujen yhdistäminen Egencian erinomaiseen teknologiaan ja henkilöstöön auttaa tarjoamaan maailman parhaita liikematkapalveluita niin asiakkaille kuin palveluntarjoajillekin.

Kaupan yhteydessä solmitaan myös pitkäaikainen majoituspalvelusopimus Expedia Partner Solutionsin eli EPS:n kanssa, mikä täydentää GBT:n Supply MarketPlacea ja edistää merkittävästi Expedia Groupin tavoitetta tukea yrityksiä kattavasti koko toimialalla.

Expedia Group uskoo vahvasti matkailun tulevaisuuteen myös liikematkailun alalla. Olemme innoissamme tulevasta omistusosuudestamme GBT:ssä sekä pitkäaikaisesta sopimuksestamme, joka tukee niin Egenciaa kuin GBT:täkin sekä tuhansia muita matkailualan yrityksiä.”

Suunnitellusta kaupasta käydään vielä keskusteluja Expedia Groupin ja Egencian henkilöstön edustajien kanssa. Lisäksi kaupan solmimisen vakioehtojen on täytyttävä ja kaupalle on saatava viranomaisten hyväksyntä.


Yhteystiedot medialle:

American Express Global Business 
KWT Global 
GBTUS@kwtglobal.com 
+1 929-358-4068

Expedia Group 
press@expedia.com

Tietoja American Express Global Business Travelista

American Express Global Business Travel (GBT) on maailman johtava liikematkapalveluiden tarjoaja. Autamme yrityksiä ja niiden henkilöstöä menestymään varmistamalla, että matkailijat pääsevät perille juuri silloin kuin pitääkin. Elävöitämme kansainvälistä liiketoimintaa tukemalla vahvasti matkailualan ammattilaisia yli 140 maassa. Kaikenkokoiset yritykset eri puolilla maailmaa luottavat GBT:n tarjoamiin matkanhallintapalveluihin sekä sen järjestämiin kokouksiin ja tapahtumiin ja sen tarjoamaan liikematkaneuvontaan. 
Saat lisätietoja GBT:stä osoitteesta amexglobalbusinesstravel.com, ja voit seurata sen käyttäjätiliä @amexgbt Twitterissä, LinkedInissä ja Instagramissa.

Tietoja Expedia Groupista

Expedia Group, Inc:iin (NASDAQ: EXPE) kuuluvat yritykset tuovat kattavan alustansa kautta matkailupalvelut kaikkien saataville eri puolilla maailmaa. Yrityksemme ydinajatuksena on, että matkailu on hyvää aikaansaava voima. Tämän pohjalta autamme ihmisiä tutustumaan maailmaan aivan uusilla tavoilla sekä luomaan kestäviä yhteyksiä. Edistykselliset teknologiaratkaisumme tukevat kumppaneidemme kasvua ja menestystä ja auttavat samalla luomaan unohtumattomia matkailuelämyksiä asiakkaillemme. Expedia Groupin brändejä ovat Expedia®, Hotels.com®, Expedia® Partner Solutions, Vrbo®, Egencia®, trivago®, Orbitz®, Travelocity®, Hotwire®, Wotif®, ebookers®, CheapTickets®, Expedia Group™ Media Solutions, Expedia Local Expert®, CarRentals.com™ ja Expedia Cruises™.

© 2021 Expedia, Inc., Expedia Groupin yritys. Kaikki oikeudet pidätetään. Tavaramerkit ja logot kuuluvat niiden omistajille. CST: 2029030-50

Oliko tästä sisällöstä hyötyä?
0