Skip to main content

5 tapaa, joilla sovelluksemme helpottaa liikematkoja

Posted: 10 September 2019
Topics: Blogi
woman-travelling-using-app.jpg

Liikematkustus kehittyy teknologian ansiosta jatkuvasti. Kuvittele, kuinka ennen työmatkailijat joutuivat ajamaan kokouksesta ja kaupungista toiseen oppaanaan vain karttakirja. Sitä seurasi aika, jolloin matkustajat syöttivät reittinsä MapQuest-palveluun. Palvelu tuotti vaiheittaiset ajo-ohjeet, jotka piti tulostaa ja ottaa mukaan. Silloin palvelu tuntui huippukehittyneeltä. Mutta jos käännyit vahingossa väärästä risteyksestä tai muutit jostain syystä reittiä, ohjeista ei yhtäkkiä ollutkaan enää mitään hyötyä.

Liikematkustuksessa suunnitelmasi saattavat muuttua nopeasti uusien aikataulujen ja prioriteettien myötä – joskus useammin kuin kerran – eikä ole harvinaista, että muutokset vaikuttavat suunnitelmiisi jo ennen lähtöä. Siksi olemme kehittäneet mobiilisovelluksen, jonka avulla matkustajat pystyvät vastaamaan liikematkustuksen vaatimuksiin. Päivitämme sitä jatkuvasti asiakkaidemme tarpeiden mukaisesti. Sovelluksemme kuuluu liikematkustajien vakiokalustoon.

Seuraavassa esittelemme, miten mobiilisovelluksemme tekee matkustuskokemuksestasi helpomman sen jokaisessa vaiheessa.

Varaa, järjestä ja muokkaa matkojasi missä ja milloin tahansa

Sovelluksen käyttö on helppoa kertakirjautumisen avulla. Kirjauduttuasi sisään tehokas ja tuttu alustamme on käytössäsi millä tahansa laitteella silloin kun haluat. Jos aikaa on niukasti, voit aloittaa varauksen teon yhdellä laitteella ja viimeistellä sen toisella. Missä tahansa aloitatkin varauksen tekemisen – toimistolla, kannettavalla tietokoneellasi tai sovelluksessa – matkasi tiedot pysyvät kätevästi mukanasi.

Sovelluksen ansiosta voit tehdä suunnitelmia myös matkalla ollessasi. Selaa ja valitse lentoja, junamatkoja ja vuokra-autoja, lisää hotellivaraus, tee muutoksia ja jaa matkasuunnitelmasi muille. Sovellus sisältää myös aluekohtaisia ominaisuuksia, kuten paikallisia matkakortteja, saman päivän junamatkoja ja erityisiä mobiilitarjouksia hotelleista.

Yksilöllistä liikematkustusta sormiesi ulottuvilla

Matkojen varaamisen ja muokkaamisen ei pitäisi hidastaa liiketoimiasi. Me tiedämme, että haluat tehdä matkustukseen liittyvät päätökset nopeasti, jotta pääset pian takaisin töihin. Etkö muista suosimasi kööpenhaminalaisen hotellin nimeä? Istutko mieluummin käytäväpaikalla? Ole huoletta – sovelluksemme muistaa matkustushistoriasi, henkilökohtaiset valintasi sekä yrityksesi matkustuskäytännön. Se tallentaa matkustustietosi, minkä ansiosta voimme tarjota sinua eniten kiinnostavia vaihtoehtoja etsiessäsi hotellia tai lentoja.

Koneoppimisen algoritmit hyödyntävät kerättyä dataa ja ehdottavat nopeasti vaihtoehtoja, jotka noudattavat yrityksesi matkustuskäytäntöä. Tiedämme algoritmimme toimivan, koska olemme huomanneet ensimmäisten hakutulosten saavan enemmän hotellivarauksia ja useampien liikematkustajien varaavan hotelleja. Valjastamalla tekoälyn ja koneoppimisen voimme vastata vaatimuksiisi. Henkilökohtaisemman kokemuksen avulla säästät aikaa hakiessasi ja varatessasi matkoja.

Pysy ajan tasalla ja yhteydessä muihin myös työmatkalla

Tien päällä sovelluksesta tulee korvaamaton, ja matkasuunnitelmasi voi muuttua mistä tahansa syystä. Sovelluksessa tekemäsi muutokset synkronoituvat automaattisesti kalenteriisi, joten olet aina ajan tasalla – samoin kuin muut, jotka näkevät matkasuunnitelmasi. Hyödyllisten muistutusten ja hälytysten avulla sinä ja kollegasi tiedätte muutoksista ja pysytte aikataulussa. Haluatko ottaa yhteyttä hotelliin ja järjestää myöhäisen sisäänkirjautumisen tai lentokenttäkuljetuksen? Egencia Hotel Conversations -ominaisuuden avulla voit ottaa yhteyttä vastaanottoon suoraan sovelluksessa.

Hallitse häiriötilanteita

Tien päällä ollessa on lohdullista tietää, että hätätilanteessa Travel Managerisi löytää sinut. Traveler Trackerin avulla Travel Managerit ja matkanvaraajat löytävät matkustajat mistä päin maailmaa tahansa. Matkasuunnitelmasi on aina Travel Managerisi tai matkanvaraajasi nähtävissä, joten kommunikointi ja muutosten tekeminen onnistuu erilaisissa häiriötilanteissa, esimerkiksi maastopalon, myrskyn tai lakon katkaistessa matkan. Sovelluksessa Travel Manager tai matkanvaraaja voi arvioida tilanteen nopeasti, ottaa sinuun yhteyttä ja hyväksyä uudet varaukset sovelluksessa, jotta et joudu odottamaan.

Apua aina tarvittaessa

Sovelluksemme on käännetty 17 eri kielelle, joten matkustajat eivät koskaan jää yksin apua tarvitessaan. Matkustaja voivat myös avata tukikeskuksen suoraan sovelluksessa sisäänrakennetulla Tarvitsen apua -painikkeella, joka auttaa häntä missä ja milloin vain.

Miljoona liikematkailijaa, matkanvaraajaa ja Travel Manageria ympäri maailman käyttää sovellusta, jota kehitämme jatkuvasti. Lataa sovellus Apple- tai Android-laitteelle ja ota liikematkustuksessa ohjat käsiisi tilanteessa kuin tilanteessa.

Pyydä demo