Skip to main content
Tristan Smith Headshot
Tristan Smith Headshot

Tristan Smith

Vice President, Commercial SME

Tristan on Egencian Vice-President Commercial, SME. Hänen tehtäviinsä kuuluvat Egencian pienten ja keskisuurten yritysasiakkaiden ja myynnin hallinnasta vastaavien maailmanlaajuisten tiimien johtaminen sekä kyseisten yritysasiakkaiden matkustusohjelmien menestyksen helpottaminen.

Aiemmin Tristan veti Egencian strategia- sekä yrityskauppa- ja hankintatiimiä ja raportoi suoraan Egencian puheenjohtajalle. Hän on työskennellyt myös Vice President for Global Transportation Supplyn toimessa, jolloin hän hallinnoi lentoja, junamatkoja, vuokra-autoja ja maakuljetuksia koskevia GDS:n palveluntarjoajien suhteita maailmanlaajuisesti. Tristan aloitti uransa lentoliikenteen alalla strategian ja myynnin tehtävissä Australiassa ja Yhdysvalloissa ennen kuin hän siirtyi strategiakonsultiksi Bain & Companyyn Yhdistyneeseen kuningaskuntaan.

Tristan on suorittanut Bachelor of Commerce, Marketing & Hospitality Management -tutkinnon Uuden Etelä-Walesin yliopistossa sekä MBA-tutkinnon kansainvälisen liiketoiminnan hallinnasta ja strategiasta Northwestern-yliopiston Kellogg School of Managementissa.

Hän asuu Lontoossa aviomiehensä ja kolmen lapsensa kanssa.

Tutustu Egencian johtoryhmään → 

Ovatko matkailu ja teknologia sinulle tärkeitä?

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme nyt ja liity osaksi Egencian tiimiä.