Skip to main content

Manuel Brachet, VP, MNCG

Manuel Brachet Headshot
Manuel Brachet Headshot

Manuel Brachet

VP, MNCG

Manuel johtaa Egencian monikansallista asiakasliiketoimintaa maailmanlaajuisesti ja on vastuussa asiakashankinnasta sekä asiakassuhteen elämänkaaren hallinnasta ja uusinnasta. Tässä roolissa Manuel valvoo myös Egencian konsultointipalveluyksikköä ja Global Alliance -verkoston kumppaneita.  

Manuel liittyi Egenciaan vuonna 2018 EMEA-alueen kaupallisena varapääjohtajana. Ennen Egenciaa hän työskenteli uusiutuvan energian alalla 7 vuoden ajan ajaen kaupallisten ja yksityisten aurinkopaneelisysteemien käyttöönottoa SunPower Corporation -yrityksen EMEA- ja APAC-alueiden varapääjohtajana.  

Sitä ennen Manuel työskenteli yli kymmenen vuoden ajan Piilaaksossa SaaS- ja televiestintäaloilla palvellen useissa asiakassuhteiden ylläpidon ja strategian johtavissa rooleissa, joissa hän ajoi silloin käänteentekevien tekniikoiden, kuten ADSL:n, IP-puheen ja virtuaalisten matkapuhelinverkkojen, laajempaa käyttöönottoa. 

Manuelilla on MBA-tutkinto Berkeleyssä sijaitsevasta Kalifornian yliopistosta sekä kandidaatin tutkinto taloustieteistä ja matematiikasta Queen’s Universitystä. 

Tutustu Egencian johtoryhmään → 

Ovatko matkailu ja teknologia sinulle tärkeitä?

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme nyt ja liity osaksi Egencian tiimiä.