Skip to main content

Miten voin ottaa yhteyttä Egenciaan ja asiakaspalveluun?

Miten voimme auttaa?

Jotta voisimme auttaa sinua nopeammin, kirjaudu sisään nähdäksesi yrityksesi tarkemmat asiakastuen yhteystiedot. Voit lisäksi soittaa meille suoraan sovelluksesta tai lähettää meille heresähköpostia.

Kun kirjaudut Egenciaan ensimmäistä kertaa, mene kirjautumissivulle, anna työsähköpostiosoitteesi ja napsauta kohtaa ”Unohditko käyttäjätunnuksesi ja/tai salasanasi?”. Sinulle lähetetään sähköpostiviesti, jossa on linkki salasanan asettamista varten. Jos yrityksessäsi on käytössä kertakirjautuminen etkä siksi tarvitse salasanaa kirjautuaksesi Egenciaan, pyydä yrityksesi Travel Managerilta linkki, jonka kautta voit käyttää Egenciaa.

Unohditko salasanasi tai käyttäjätunnuksesi? Ei hätää. Mene kirjautumissivulle, anna työsähköpostiosoitteesi ja napsauta kohtaa ”Unohditko käyttäjätunnuksesi ja/tai salasanasi?”. Sinulle lähetetään sähköpostiviesti, jossa on linkki salasanan asettamista varten.

Kirjaudu sisään nähdäksesi yrityksesi tarkemmat asiakastuen yhteystiedot. Voit lisäksi soittaa meille suoraan sovelluksesta.

Tutustu Egencia Resource Centeriin, jossa voit oppia, miten varata matkoja tietokoneella tai mobiililaitteella ja miten voit saada kaiken irti Egencian palveluista.

Voit olla yhteydessä asiantuntijoihimme, jotka osaavat kertoa, onko Egencia sinulle oikea ratkaisu. Täytettyäsi lomakkeen sinuun otetaan yhteyttä 1–2 työpäivän sisällä.

Voit ottaa yhteyttä Egencian viestintätiimiin lähettämällä sähköpostia osoitteeseen EgenciaPublicRelations@expedia.com. Näet viimeisimmät lehdistötiedotteemme viestintäkeskuksessamme.

How can we help

Etkö vieläkään löydä etsimääsi?

Jos yrityksesi käyttää Egenciaa ja haluat ottaa yhteyttä asiakastukeen, mutta et voi kirjautua sisään, napsauta tästä ja sinut ohjataan tukisivulle.