Skip to main content

Koronavirus ja liikematkustusohjelmasi

Coronavirus And Your Business Travel Program
Coronavirus And Your Business Travel Program

Koronavirus (COVID-19): Tukea liikematkustusohjelmallesi

Stressitöntä liikematkustusta Egencian avulla

Matkustusrajoitukset ja -olosuhteet muuttuvat nykyään nopeasti. Egencian alustan avulla niin matkavastaavien kuin matkustajien on helppoa hallinnoida muutoksia sekä ennen matkaa että sen jälkeen. Matkustusrajoitukset ja -olosuhteet muuttuvat nykyään nopeasti. Egencian alustan avulla niin matkavastaavien kuin matkustajien on helppoa hallinnoida muutoksia sekä ennen matkaa että sen jälkeen.

Suojele matkustajiasi ja hallitse matkakulujasi

As the COVID-19 pandemic continues, businesses just like yours are being significantly impacted daily. It’s important to have a plan in place to future-proof your business and recover some of the current loss when this crisis subsides. And as a strategic lever for growth, it’s crucial to make business travel a part of your plan.  

At Egencia, we’re here to help optimise your business travel programme and control your travel spend, while minimising risk for your corporate travellers now and after a crisis.

Travel Management Coronavirus
Savings Checklist

Hyödyllinen tarkistuslista kulujen hallitsemiseen ja säästöjen löytämiseen

Katso liikematkustuksen tarkistuslistasta, miten voit hallinnoida matkakuluja, säästää rahaa ja venyttää budjettiasi. Hallinnoi liikematkustusbudjettia, jotta pääset takaisin tien päälle COVID-19:n jälkeen, ja tarkista tiedot esimerkiksi hotellihuoneista ja lentojen hinnoista sekä käytännöistä ja niiden noudattamisesta.

Näytä säästämisen tarkistuslista

Toimi nyt: Ota huolenpitovelvollisuus käyttöön matkustajiasi varten

Kysy itseltäsi seuraavat kysymykset:

  • Pystyisitkö paikantamaan kaikki matkustajasi reaaliajassa juuri nyt?
  • Pystytkö jakamaan tärkeitä koronavirusta koskevia tiedotteita tien päällä oleville matkustajillesi?
  • Pystytkö muuttamaan matkustuskäytäntöjäsi nopeasti poistaaksesi matkustajilta mahdollisuuden varata matka korkean riskin koronaviruskohteeseen?

Jos vastasit kieltävästi yhteenkään näistä kysymyksistä, kehittämämme liikematkailun turvallisuuden tarkistuslista auttaa sinua tunnistamaan keinoja, joilla voit tukea matkustajiasi paremmin.

Act now: Implement duty of care for your travellers
Encourage business recovery with business travel savings

Tue liiketoimien elpymistä liikematkasäästöillä

Puhuimme muutaman alan asiantuntijan kanssa siitä, miksi säästäminen liikematkaohjelman avulla on niin tärkeää. Kuuntele mitä liikematkustus merkitsee heille ja miten he mittaavat säästöjä ja kasvua liikematkaohjelmissaan.

Egencian tarjoama matkustajan seurantaominaisuus antaa NTT Singaporelle mielenrauhaa

”Käytäntöjen noudattamisen ja säästöjen lisäksi Egencia tarjoaa NTTS:lle tärkeitä tietoja hätätilanteessa. Aikaisemmin koimme, että emme pystyneet seuraamaan työntekijöitämme.” – NTT Singapore.

Easy to use for travel managers and travellers on the move

Helppokäyttöinen niin matkavastaaville kuin tien päällä oleville matkustajillekin

Sinun ja matkustajiesi tukeminen on elintärkeää koronaviruspandemian keskellä. Matkustajat pitävät sovellustamme ja verkkoalustaamme helppokäyttöisinä, ja he kääntyväkin meidän puoleemme tarkistaakseen viimeisimmät matkatiedot ja muuttaakseen tai peruuttaakseen matkoja.

Käy tutustumassa palveluumme itse: lue lisää sovelluksestamme.

Nopea matkanhallintaohjelman käyttöönotto

Koska koronarivuspandemia aiheuttaa niin paljon epävarmuutta, etukäteen valmistautuminen on elintärkeää vakauden säilyttämiseksi. Egencia voi aktivoida palvelun käyttöösi jopa viikon sisään matkustusohjelmasi valmiusasteesta riippuen.  Maailmanlaajuinen käyttöönotossa avustava tiimimme, asiantuntevat asiakasvastaavamme ja 3 000 asiakaspalvelijaamme ovat valmiina auttamaan sinua matkustusohjelmasi aktivoinnissa ja matkustajiesi tukemisessa missä päin maailmaa tahansa.

Katso mitä asiakkaamme asiasta sanovat.

Set up your travel management programme quickly

Katso kuinka matkanhallintajärjestelmämme voi auttaa juuri sinua.