Skip to main content

Yritysmatkustus koronaviruksen jälkeen

2 min
Posted: 26 May 2020
Topics: Blogi
consultants-on-camera_resized.jpg

Olemme ylpeitä Egenciassa siitä, että pystymme tarjoamaan alan parhaan liikematkojen tukipalvelun ympäri maailman. Account Managerimme ja matkakonsulttimme ovat asiakkaidemme apuna heidän sijainnistaan huolimatta. Osoittaaksemme sitoutumistamme asiakkaidemme auttamiseksi, kuvasimme muutaman videon, joilla Egencian työntekijät antavat sinulle ensikäden neuvoja siitä, mitä voit tehdä valmistautuaksesi liikematkustuksen alkamiseen uudelleen koronaviruksen jälkeisessä maailmassa.

Matkustuskäytäntöjen päivittäminen Margaux Mesurat, Account Manager, Pariisi

Kaikki ovat tietoisia siitä, että liikematkustus on muuttunut täysin viime kuukausien aikana. Aikaisemmin töiden vuoksi matkustamaan tottuneet ihmiset saattavat olla turhautuneita, kun he eivät ole päässeet matkustamaan ja hoitamaan liikesuhteitaan. Ja joillekin ajatus työmatkustuksen aloittamisesta uudelleen voi olla myös hieman pelottava. Yksi asia, jonka voit tehdä auttaaksesi matkustajiasi tänä aikana, on varmistaa, että he ovat ajan tasalla nykyisistä matkustuskäytännöistä.Siksi onkin hyvä suunnitella viestintästrategia, jonka avulla voit tiedottaa työntekijöille liikematkustusohjelmaan tekemistäsi muutoksista.

Matkustuskustannusten ja matkustajien turvallisuuden seuranta Shieh Yuan, Regional Account Manager, Singapore

Voit tehdä paljon asioita nyt, jotta olet valmistautunut tulevaan. Nyt on hyvä aika tarkistaa nykyiset huolenpitovelvollisuuskäytännöt ja pohtia mitä muutoksia haluat niihin mahdollisesti tehdä. Toinen tarkasteltava alue on liikematkailun turvallisuus. Nyt onkin hyvä aika keskustella matkustajien kanssa yrityksesi matkustuksen riskinhallintakäytännöistä ja siitä, kuinka Egencian tarjoaman matkustajan seurantasovelluksen avulla matkustusasioista vastaavat voivat paikantaan matkustajat kaikkialla maailmassa hätätilanteissa. Nyt on myös hyvä aika analysoida matkakustannuksesi.Egencia Analytics Studion avulla voit vertailla matkustusohjelmaasi muiden samankaltaisten yritysten ohjelmiin tai tarkastella yrityksesi matkustuskustannuksia hotellien, lentojen, junamatkojen ja muiden kulujen osalta.Kun hallussasi on nämä tiedot, voit tarkistaa pystyisitkö luomaan säästöjä siirtymällä käyttämään toista lentoyhtiötä tai hotelliketjua tai pitääkö sinun esimerkiksi määrittää uusia kaupunkikohtaisia maksimihintoja. Tässä on kätevä opas, jos haluat muokata matkustusohjelmaasi COVID-19:n jälkeiseen aikaan.

Kestävyyden sisällyttäminen liikematkustusohjelmaan Delphine Boulton, Director Consulting, Pariisi

Nyt on hyvä aika miettiä liikematkustusohjelmasi vahvistamista tulevaisuutta varten.Voit miettiä, miten voit parantaa matkustusohjelmasi kestävyyttä tai miten voit muuttaa suhteitasi palveluntarjoajiisi. Säästä aikaa ja rahaa Hailey Cirovski, Account Manager, Seattle

Egencian Account Managerit ovat aina tukenasi.Nyt on hyvä aika ottaa yhteyttä Account Manageriisi ja keskustella siitä, kuinka voit säästää aikaa ja rahaa, ja laatia suunnitelma siitä, kuinka aiot ilmoittaa kaikista liikematkustusohjelmaan tehdyistä muutoksista työntekijöillesi.Tavoitteena tulisi olla, että kun kaikki ovat jälleen valmiita matkustamaan, myös matkahallintaohjelmasi on valmis vastaamaan uusiin haasteisiin. Matkustuskäytäntöjen noudattamisen tarkastaminen Rachel Lee, Account Manager, Dallas

On itsestään selvää, että yritysmatkustus on muuttunut dramaattisesti viime kuukausien aikana.Tämä tarkoittaa sitä, että nyt on hyvä aika ottaa yhteyttä Account Manageriisi ja arvioida huolellisuusvelvollisuutesi ja se, miten matkustajien seurantaominaisuus voi hyödyttää sinua ja matkustajiasi.Voit käyttää tämän tilaisuuden hyväksesi tarkistaaksesi liikematkustusohjelmasi, käytäntösi ja käytäntöjen noudattamisen.Voit aina luottaa siihen, että me olemme täällä tukenasi mitä sitten tarvitsetkin.

Etsitkö parempia liikematkustusratkaisuja? Ota yhteyttä tiimiimme.