Skip to main content

Video-opas matkustuksen riskienhallinnan resursseihin

3 min
Julkaistu: 17 March 2021
Tools To Help Manage Business Travel Risk

Tarvitsemasi työkalut matkustuksen riskien hallinnan suunnitteluun, käyttöönottoon ja hallintaan

Liikematkustuksessa on paljon riskejä Matkasuunnitelmat saattaa sekoittaa mikä tahansa paikallisista sääilmiöistä maailmanlaajuisiin pandemioihin. Siksi on tärkeää hallinnoida matkustusohjelmasi riskit.

Matkustuksen riskienhallinta on ennakoiva, johdonmukainen ja kaikenkattava lähestymistapa, joka suojaa liikematkailijoita matkustukseen liittyviltä riskeiltä. Suojelemalla työntekijöitäsi suojelet samalla koko organisaatiotasi. Egencian videosta saat lisätietoja.

Matkustuksen riskienhallinta sisältää suunnitelmat kriisien varalle ja niiden välttämiseksi. Tärkein tehtäväsi on pitää matkailijasi turvassa. On tärkeää voida luottaa matkustusohjelmaasi ja suunnitelmiisi silloin, kun asiat eivät mene aivan odotetulla tavalla.

Egencian SaaS-matkateknologia tarjoaa kaikki tarvitsemasi työkalut matkustajien riskienhallintaohjelman suunnitteluun, käyttöönottoon ja hallintaan. Näistä videoista näet, miten Egencia tukee matkustusohjelmaasi matkustajien seuraamiseen tarkoitetuilla työkaluilla, päivittämällä kumppanihotellien hygieniastandardeja ja tarjoamalla helppokäyttöisen alustan, jolla voit hallita ohjelmaasi.

Matkustajan seuranta

Kun haluat auttaa matkustajiasi hätätilanteessa, miten tiedät, missä he ovat? Minkälaista tietoa sinun on annettava matkustajillesi ennen matkaa, sen aikana ja sen jälkeen? Keskittämällä kaikki matkavarauksesi Egencialle saat yhden paikan, jonka puoleen kääntyä matkustajiesi ollessa maailmalla. Saamillasi työkaluilla voit välittää matkustajillesi viimeisimmät uutiset välittömästi, jotta he voivat alkaa tehdä tarvittavia järjestelyjä heti.

Traveler Trackerin avulla voit hallinnoida ja löytää matkaustajiesi varaukset sekä tehdä hakuja tietyn kaupungin, maan, alueen tai koko maailman alueelta. Löydät kaikki matkustajiesi paikka- ja varaustiedot yhdestä ja samasta portaalista.

Katsomalla videon saat lisätietoa Traveler Trackerin toiminnasta.

 

Hotellien hygienia

Hotellien puhtaus- ja desinfiointikäytännöistä on tullut matkailijoille entistä tärkeämpää tietoa vuonna 2020 alkaneen COVID-19-pandemian seurauksena. Egencia pyrkii päivittämään näitä tietoja varaustyökalussa jatkuvasti yhteistyössä majoituskumppaneidensa kanssa. Hyatt Hotels näyttää esimerkkiä maailmanlaajuisella huolenpito- ja puhtaussitoumuksellaan, jonka tarkoitus on entisestään parantaa ketjun turvallisuusstandardeja. Sitoumus keskittyy kolmeen aloitteeseen:

 1. Yhteistyö Global Biorisk Advisory Councilin kanssa puhtausakkreditointiohjelman lanseeraamiseksi yli 900 Hyatt-hotellissa maailmanlaajuisesti.
 2. Hygieniajohtajat jokaisessa Hyatt-hotellissa valvomassa koulutusta, elintarviketurvallisuutta ja tehostettua hygieniaprotokollaa.
 3. Alan johtavien ammattilaisten ja asiantuntijoiden muodostaman työryhmän kokoaminen, jotta se voi tukea päätöksentekoa Hyattin liiketoiminnan avainkysymyksissä.

Tavoite on lisätä matkustajille ja yritysten matkavastaaville mielenrauhaa heidän varatessaan huoneita Hyatt-hotelleista.

Katso videolta lisää Hyattin uusista hygieniakäytännöistä.

 

Helppokäyttöinen verkkoalusta ja sovellus

Tehokkaat Egencian verkkoalusta ja mobiilisovellus tarjoavat portaalin koko matkustusohjelmasi hallinnointiin. Eri työkalujen välillä navigointi ja matkustuksen riskienhallintaohjelman hallinnointi on helppoa:

 • Arvioi
  • Pysy ajan tasalla reaaliaikaisten matkahälytysten avulla.
 • Ymmärrä vaikutus matkustajiisi
  • Löydä ja hallinnoi matkustajasi sijainti- ja varaustietoja yhdestä ja samasta portaalista lajiteltuina kaupungin, maan tai alueen mukaan.
 • Ryhdy toimiin
  • Varmista, että matkustuskäytäntösi sisältää kaikki tarvittavat hyväksynnät ja mahdollisuudet, jotta voit hallita odottamattomia tilanteita ja noudattaa samalla yrityksesi matkustuskäytäntöä.
 • Viestintä
  • Pidä matkustajasi ajan tasalla muutoksista lähettämällä heille viestejä ja matkapäivityksiä sovelluksessa.

Voit lisätä käytäntöjä yhdyskäytävän kautta suoraan varausprosessiin. Voimme tarjota määrätystä kohteesta vinkkejä ja hälytyksiä, joita kannattaa seurata. Käytäntöjä voi porrastaa helposti kohteen mukaan. Määrätyille matkoille voidaan ohjelmoida laajennettuja hyväksyntäkierroksia. Kohteisiin matkustamisen voi estää väliaikaisesti.

Katso videolta, miten Egencian alusta voi auttaa sinua hallinnoimaan matkustusohjelmaasi tehokkaasti.

Matkustajien turvallisuus

Matkavastaavana matkustajien turvallisuus on sinulle kaikkein tärkeintä. Tehokkaan matkustuksen riskienhallintakäytännön avulla voit valmistautua odottamattomiin tilanteisiin. Ja jos kriisitilanne toteutuu, Egencia auttaa sinua laajentamaan resurssejasi huomattavasti, jotta saat kaikki matkailijasi turvallisesti takaisin kotiin.

Matkustajien hyvinvoinnissa on lopulta kyse henkilöstösi luottamuksesta ja mielenrauhasta. He jättävät perheensä kotiin ja lähtevät matkaan. Siksi he tarvitsevat tukea. Helppokäyttöisten resurssiemme avulla onnistut tehtävässäsi.

 

Oliko tästä sisällöstä hyötyä?
0

Etsitkö parempia liikematkustusratkaisuja? Ota yhteyttä tiimiimme.