Skip to main content

Todd Scales – Director, Technology - Mobile Apps - Yrityskulttuuri – Egencia

Urakatsaus: Todd Scales

2 min
Posted: 24 September 2021
Todd Scales  – Director, Technology - Mobile Apps – at Egencia

Todd Scales
Egencia, Director, Technology - Mobile Apps

Mistä pidät työssäsi eniten?

Ihmisten inspiroimisesta jatkuvaan oppimiseen ja se, kun saan katsoa heistä kehittyvän mahtavia yhteistyön tekijöitä ja johtajia.

Mikä on ollut ylpein hetkesi Egencialla?

Aina kun kuulen jonkun sanovan: "rakastan tätä tiimiä" tai "tämä on mahtava tiimi". Tiedän, että näin tosiaan on, koska olemme palkanneet ihmisiä, jotka tekevät kovasti töitä ja todella välittävät toisistaan. 

Mikä tekee Egenciasta mahtavan työpaikan?

Ihmiset: tuoteosastosta ja teknologiasta myyntiin, tilinhallintaan ja markkinointiin. Me kaikki rakastamme tehdä töitä yhdessä emmekä anna siilojen muodostua. Jaamme ja tutkimme aina uusia ja innovatiivisia tapoja tehdä asioita. 

Miksi suosittelisit uraa tiimissäsi?

Meillä on huipputason teknisiä mentoreita, jotka ovat ylpeitä saadessaan auttaa toisia kehittämään kykyjään.  "Minä ensin" -asennetta ei ole – päinvastoin!  Kannustamme toisiamme laajentamaan näköpiiriämme ja ottamaan vastuun uusista projekteista, joiden avulla hankimme uusia taitoja ja kokemuksia.

Minkälaisen neuvon antaisit henkilöille, jotka suunnittelevat liittyvänsä Egenciaan?

Omaksu kasvun asenne ja katso, minkälaisiin paikkoihin se voi sinut viedä.  Pyri aina oppimaan uutta, ja kun kokemuksesi, tietosi ja taitosi kasvavat, jaa ne muiden kanssa.  

Mikä on suurin intohimosi?

Ihmisten auttaminen ja yhteisöni palveleminen. Egencialla minulla on ollut lukuisia tilaisuuksia paitsi auttaa tiimiäni, myös tukea vapaaehtoisuutta toisissa.  Olemme vetäneet perässämme lentokoneita (kirjaimellisesti)  auttaaksemme Special Olympics -järjestöä, meloneet jokia roskien keräämiseksi, auttaneet kodittomia ja osallistuneet lukuisiin muihin aktiviteetteihin.


Oletko valmis muuttamaan matkailualan teknologiaa?

Me olemme edelläkävijöitä. Me olemme ongelmanratkaisijoita. Meille ihmiset ovat tärkeitä. Tulet osaksi omistautunutta, maailmanlaajuista perhettä, joka hyötyy joustavista työtunneista, matkailueduista, hyvinvointieduista, sairasvakuutuksesta ja paljon muusta.

Liity meihin nyt.

Was this content helpful?
0

Etsitkö parempia liikematkustusratkaisuja? Ota yhteyttä tiimiimme.