Travel-Management-Center
Travel-Management-Center

Matkanhallintakeskus

Tyytyväisempiä matkustajia. Helpompaa matkanhallintaa. Säästöjen kera.
Nämä työkalut on suunniteltu sujuvaa matkanhallintaa varten.

Travel Management Coronavirus

Koronavirus: Matkustajien turvallisuus ja liiketoiminnan jatkuminen

 • Vieraile tukikeskuksessa nähdäksesi viimeisimmät päivitykset ja vinkit liikematkustusohjelman hallinnointiin COVID-19-aikana sekä seurataksesi pandemian vaikutuksia matkustajiin ja matkustusohjelmaan.
 • Liity Egencia Connect -yhteisöön jakaaksesi kokemuksiasi ja vinkkejä parhaista toimintatavoista. Vieraile myös COVID-19-keskuksessa, josta näet viimeisimmät tiedotteet.

Travel Management Academy

Olitpa sitten kokenut matkahallinnon vastuuhenkilö tai vasta tutustumassa matkojen hallinnan alaan, tämä koulutus auttaa sinua hankkimaan hyödyllisiä tietoja ja oppimaan uusia matkojen hallinnassa tarvittavia taitoja. Tämän neljästä kurssista koostuvan koulutuksen tavoitteena on:  

 • Tarjota matkahallinnon vastuuhenkilöille koulutusta liikematkustuksen tämänhetkisestä tilanteesta. 
 • Valmistella matkahallinnon vastuuhenkilöitä osallistumaan strategisiin, liiketoiminnan toipumista ja tavallisten matkustuskäytäntöjen piiriin palaamista koskeviin keskusteluihin. 
 • Jakaa hyödyllisiä tietoja koronaviruksen (COVID-19) jälkeisen ajan matkariskien hallinnointia ja huolenpitovelvollisuutta koskevista, alati muuttuvista aiheista. 
 • Ottaa selvää parhaista toimintatavoista, joiden avulla liikematkustusohjelmaa voidaan hallinnoida. Näitä ovat esimerkiksi parhaan maksutavan määrittäminen, kestävän matkustusohjelman saavuttaminen, säästöjen optimoiminen ja sijoitetun pääoman tuoton maksimoiminen.

Aloita opintomatkasi nyt 

Travel Management Academy
Egencia-Connect-Community

Egencia Connect Community

Uudistunut Egencia Connect Community antaa sinulle kaiken mitä tarvitset tehokasta matkanhallintaa varten.

 • Löydät vastauksia matkustusohjelmiin liittyviin kysymyksiisi nopeasti esittämällä kysymyksiä Egencialle tai kollegoillesi tai hyödyntämällä verkossa tarjottavaa tukea (saatavilla Australiassa myöhemmin tänä vuonna).
 • Kaikki tarvitsemasi samassa paikassa: tuotepäivitykset, alan uutiset ja tapahtumat sekä parhaat käytännöt.
 • Tuo yrityksesi matkustusohjelma ja oma urasi uudelle tasolle antamalla palautetta Egencian etenemissuunnitelmasta, ottamalla osaa tuotetesteihin ja löytämällä uusia mahdollisuuksia tulla nähdyksi. Voit myös verkostoitua ja jakaa parhaita toimintatapoja kollegoidesi kanssa.
 • Ansaitse pisteitä ja palkintoja aktiivisuudestasi ja suositteluistasi. Voit käyttää niitä lahjakortteihin tai koulutusmäärärahoihin.
 • Pääset yhteisöön helposti Egencian tunnuksilla.

Egencia Connect Community on saatavilla vain englanniksi. Löydät sen täältä: https://community.egencia.com​​​​​​​

Matkahallinnon resurssit

Liikematkakumppaninasi me haluamme auttaa sinua tekemään yrityksesi matkustusohjelmasta menestystarinan. Sen vuoksi olemme luoneet nämä Egencian Travel Managereille tarkoitetut resurssit:

 • Oppaat, joiden avulla voit parantaa yrityksesi matkustusohjelman suorituskykyä arvioimalla matkustusohjelmaa ja kasvattamalla verkkopalveluiden käyttöastetta sekä hotelliohjelmia koskevien käytäntöjen noudattamista.
 • Sähköposti- ja viestintätyökalut, joiden avulla voit parantaa yrityksesi sisäistä viestintää ja edistää matkustusohjelmasi käyttöönottoa sekä käytäntöjen noudattamista.
 • Suositukset, joiden avulla voit kasvattaa säästöjä kanta-asiakasohjelmien avulla ja hyödyntämällä Egencia Advantage -kumppaneita.
 • Tarkistuslista, jonka avulla voit varmistaa, että saat kaikki Egencian lähettämät viestit ja yhteydenotot.
 • Travel Management Academyn kautta annettava koulutus.

Tutustu resursseihin: https://community.egencia.com/s/manage-your-travel-program

Travel Management Resources

Egencian mobiilisovellus

Egencian mobiilisovellus tarjoaa matkustajille, matkanjärjestäjille, matkojen hyväksyjille ja matkahallinnon vastuuhenkilöille näiden tarvitsemat tiedot. Sovelluksen avulla matkojen varaaminen, hallinnoiminen ja tarkasteleminen on helppoa ja joustavaa.

Pidä kaikki tarvitsemasi matkatiedot kätesi ulottuvilla ja nauti ainutlaatuisista eduista, jotka ovat saatavilla ainoastaan Egencian sovelluksessa.

Egencia Mobile App

Oletko tyytyväinen matkustaja?

Kerro meille, miten meillä menee. Auta meitä ja muita matkustajia tekemällä nopea ja rehellinen arvostelu kokemuksestasi Egencian asiakkaana.

Happy Travelers

Uutisia sponsoreiltamme