Skip to main content

Urakatsaus: Marc-Andre Brunet

2 min
Posted: 24 September 2021
Marc-Andre Brunet – Director of Product Management – at Egencia

Marc-Andre Brunet
Egencia, Director of Product Management

Mistä pidät työssäsi eniten?

Meitä ympäröi uskomattoman taitava tiimi, jolle yhteistä on intohimo matkustamista kohtaan. Mahtavassa ilmapiirissä kaikkien on helppo tehdä parhaansa.

Mikä on ollut ylpein hetkesi Egencialla?

Olen aina ylpeä kaikesta, mitä teemme, koska uskon vahvasti missioomme, mutta erityisesti silloin, kun julkaisemme uuden ominaisuuden, jonka tiedämme auttavan asiakkaitamme. Kaikkein ylpein olen aina, kun tulos ylittää ennusteemme.

Mikä tekee Egenciasta mahtavan työpaikan?

Haasteet ja ihmiset. Saamme jatkuvasti ratkottavaksemme jännittäviä haasteita, ja fiksun ja omistautuneen tiimin kanssa ongelmien ratkaisu ei ole koskaan tylsää.

Miksi suosittelisit uraa tiimissäsi?

Tuemme työntekijöidemme oppimista ja ammatillista kasvua kaikin tavoin, ja tarjolla on paljon haasteita, joiden avulla voit osoittaa kykysi, sekä kaikki tarvittavat työkalut.

Minkälaisen neuvon antaisit henkilöille, jotka suunnittelevat liittyvänsä Egenciaan?

Haasta itsesi kokeilemaan uusia asioita, ottamaan riskejä, testaamaan, epäonnistumaan, oppimaan ja yrittämään sitten uudelleen.

Mikä on suurin intohimosi?

Perheeni ja matkustaminen. Egencialla työn ja perheen yhdistäminen onnistuu joustavien työtuntien ansiosta.

Haluaisitko kertoa jotakin muuta roolistasi tai kokemuksestasi Egencialla?

Työskennelläksesi Egencialla sinun ei välttämättä tarvitse olla matkailun asiantuntija, jolla on jo valtavasti alan kokemusta. Meidän tiimissämme arvostamme myös muita oheistaitoja ja tietoja. Kun tulin Egencialle, olin tuotepäällikkö, jolla oli kokemusta tietoliikenteestä, enkä ollut koskaan työskennellyt matkailun parissa. Nyt johdan lento- ja junamatkojen tuoteportfoliota.


Oletko valmis muuttamaan matkailualan teknologiaa?

Me olemme edelläkävijöitä. Me olemme ongelmanratkaisijoita. Meille ihmiset ovat tärkeitä. Tulet osaksi omistautunutta, maailmanlaajuista perhettä, joka hyötyy joustavista työtunneista, matkailueduista, hyvinvointieduista, sairasvakuutuksesta ja paljon muusta.

Liity meihin nyt.

Etsitkö parempia liikematkustusratkaisuja? Ota yhteyttä tiimiimme.