Skip to main content

Liikematkustuksen helpottaminen

4 min
Posted: 20 November 2019Updated: 22 April 2022
Business-traveler-amending-trip-on-the-app.jpg

Lelia Gowland, johtaja, Gowland LLC.

Nopeasti kasvavan yrityksen matkanjärjestäjänä yrityksesi luottaa siihen, että saat työntekijät sinne, minne heidän täytyy matkustaa. Kun tien päällä on enemmän matkustajia kuin koskaan aiemmin, sekä vastuusi että hätäisten, viime hetkessä tehtyjen matkamuutosten määrä on lisääntynyt. Ehkä olet kiinnostunut siitä, kuinka erilaista työsi voisi olla, jos apunasi olisi Egencian kaltainen liikematkatoimisto.

Tässä on kaksi skenaariota, joiden päähenkilönä on meidän kuvitteellinen suosikkimatkustajamme Rhonda.

Tarina hallitsemattomasta matkustuksesta

Kuvittele ensin tilanne, jossa matkustusohjelma on hallitsematon. Paljon matkustava Rhonda tekee innovatiivisella ja nopealla ajattelullaan yrityksellesi paljon rahaa. Valitettavasti hänen liiketoimintakykyihinsä ei kuulu pienten yksityiskohtien huomaaminen matkoja varatessa.

Hän noudattaa harvoin yrityksen matkustusprosesseja, mutta ottaen huomioon hänen VIP-asemansa yrityksessä, pomosi kehottaa sinua jättämään protokollan huomioimatta ja täyttämään kaikki hänen toiveensa.

Rhonda lähettää sinulle sähköpostia varatakseen matkan vuoden tärkeimpään esitykseen. Saadaksesi kaikki tarvittavat tiedot olet joutunut vastaamaan ja lähettämään kymmenittäin viestejä ja onnistunut pysymään miellyttävänä koko viestiketjun ajan. Ja vihdoin matka on varattu. Huh huh.

Siirry ajassa eteenpäin sunnuntaihin – päivää ennen suurta esitystä – jolloin Rhonda soittaa paniikissa kertoakseen, että hän tulee myöhästymään lennoltaan. Hän on matkalla eläinlääkärin vastaanotolle, koska hänen rakas pomeranianinsa söi tusinan verran suklaatryffeleitä. Rhonda on ymmärrettävästi järkyttynyt eikä tiedä milloin hän pääsee lentokentälle.

Olet matkalla veljentyttäresi tanssiesitykseen autolla, joten pysähdyt tien viereen ja tutkit Rhondan vaihtoehtoja.

Jos Rhonda pääsee lentokentälle ennen kello 13.00 lähtevää lentoa, voit varata hänelle uudet liput hänen suosikkiyhtiönsä operoimalle suoralle lennolle. Jos hän saapuu kentälle yhtään myöhemmin, hän joutuu valitsemaan joko tiukan kiireisellä lentokentällä tapahtuvan välilaskun sisältävän lennon tai yliyön kestävän lennon. Et millään haluaisi kertoa Rhondalle näitä huonoja uutisia.

Sillä aikaa, kun Rhonda odottelee eläinlääkärillä, sinä olet valmiustilassa odottamassa uuden matkan varaamista. Juuri kun olet saapumassa tanssiesitykseen, Rhonda soittaa kertoakseen, että hän on matkalla lentokentälle. Olet helpottunut kuullessasi, että Ellie voi hyvin ja on eläinlääkärin huomassa siihen asti, kunnes Rhonda palaa. Parkkipaikalle pysäköityäsi varaat Rhondalle liput kello 13.00 lähtevälle suoralle lennolle.

Aikataulu on tiukka, mutta Rhonda on ammattilainen ja hänen pitäisi pystyä pääsemään lennolle ajoissa. Vihdoin viimein istahdat paikallesi nauttiaksesi esityksestä, mutta juuri kun valot sammuvat, Rhonda soittaa uudelleen. Kiireessäsi matkaa varatessasi unohdit, että Rhonda on oikeasti hänen toinen nimensä. Nyt lipussa olevat nimet eivät ole hänen passinsa mukaisia, ja lentokentän turvallisuustarkastus ei päästä häntä lennolle.

Perheesi istuessa paikallaan turhautuneena sinä ryntäät aulaan korjaamaan virheen. Kun Rhondan nimi on korjattu, palaat takaisin nauttimaan esityksestä. Tarkistat puhelimesi salaa aika ajoin (vaikka veljesi ärsyyntyy siitä) ja vihdoin helpotukseksesi saat Rhondalta viestin, että hän pääsi lennolleen.

Tarina Egencian hallitsemasta matkustuksesta

Tässä vaihtoehtoisessa tilanteessa yrityksesi on ottanut käyttöönsä Egencian matkustusalustan.

Koska paljon matkustava Rhonda on ensisijainen matkustaja, käytät paljon aikaa osoittaaksesi hänelle uuden Egencian järjestelmän edut. Hän on iloissaan kuullessaan, että mitä enemmän hän käyttää Egencian palveluja, sitä paremmin alusta oppii hänen mieltymyksensä. Se tarjoaa henkilökohtaisia hakutuloksia, jotka priorisoivat hänen suosimansa lentoyhtiöt, lentokentät, yhteyskaupungit ja lentoajat.

Yhtenä yönä Rhonda ei saa unen päästä kiinni ja kello 4.00 hän päättää tehdä töitä Ellien nukkuessa rauhallisesti vierellään. Kirjauduttuaan sisään Egencian alustalle hän on iloinen huomatessaan, että voi varata matkan jokaisen osan itsenäisesti ja helposti suoraan tietokoneeltaan. Alustan helpon käyttöliittymän ansiosta hän tietää varaavansa matkustuskäytäntöjen mukaisesti eikä mikään yksityiskohta ole unohtunut.

Koska kaikki hänen kanta-asiakaskorttinsa on jo tallennettu järjestelmään, hän tietää myös keräävänsä pisteitä riippumatta siitä, mitä yritystä hän käyttää. Rhonda varaa innoissaan ikkunapaikan ylimääräisellä jalkatilalla, deluxe-huoneen suosikkihotelliketjustaan ja hybridivuokra-auton. Seuraavana aamuna hyväksyt Rhondan matkan parilla napautuksella puhelimellasi.

Sunnuntain lentopäivänä Ellie ahmaisee edelleen suihinsa suklaan, mikä saa Rhondan myöhästymään alkuperäiseltä lennoltaan.

Mutta sen sijaan, että päiväsi keskeytyisi kokonaan, Rhonda pystyy varaamaan itselleen paikan kello 13.00 lähtevälle lennolle helposti puhelimensa Egencia-sovelluksen avulla eläinlääkärin odotushuoneessa ollessaan. 

Hän tietää, että päivän stressaavan tilanteen jälkeen hänen on hyvä varata lentokoneesta käytäväpaikka, josta hänen on helpompaa nousta ylös ja venytellä jalkojaan lennon aikana. Koska Rhonda käyttää Egencian alustaa, hän voi helposti pyytää hyväksyntää tälle yrityksen käytäntöjen vastaiselle viime hetken varaukselleen, ja alusta lähettää sinulle ilmoituksen tästä välittömästi.

Voit muutamalla nopealla napautuksella ohittaa yrityksen matkustuskäytännöt ja hyväksyä Rhondan viime hetken muutospyynnön kätevästi omalta puhelimeltasi.

Egencian avulla Rhonda voi muuttaa matkaansa helposti, jotta sinä voit viettää huoletta aikaa perheesi kanssa ja nauttia tanssiesityksestä, sikäli kuin 2-tuntisesta tutuissa olevien taaperoikäisten esityksestä voi nauttia...

Egencian tarjoama ero

Käyttämällä Egencian palveluita, sinä ja Rhonda vältytte molemmat turhauttavilta keskusteluilta matkamuutoksista.

Koska Rhonda lisää itse oman nimensä järjestelmään, hänen henkilökohtaiset tietonsa ovat oikein. Lisäksi, jos Rhondan olisi pitänyt muuttaa lentoaan uudelleen, hän olisi voinut tutustua kaikkiin vaihtoehtoihin itsenäisesti ja lajitella lennot Egencian mobiilisovelluksessa matka-, lähtö- tai saapumisajan perusteella. Eikä sinun tarvitsisi selittää kaikkia vaihtoehtoja kärsivällisesti puhelimitse.

Odottamattomat matkustustilanteet ovat väistämättömiä, mutta Egencian avulla matkustajilla on valtuudet tehdä reaaliaikaisia muutoksia päästäkseen määränpäähänsä.

Hyödyntämällä liikematkatoimiston palveluja voit itse keskittyä hallitsemaan matkoja sen sijaan, että keskittyisit yksittäisten matkustajien tarpeisiin. Egencian avulla saat lisäksi hyödyllistä tietoa työntekijöiden matkustustarpeista, tottumuksista ja trendeistä. Huolenpitovelvollisuutesi täyttämisestä tulee myös helpompaa kuin koskaan. Voit paikantaa matkustajat sekunneissa käyttämällä matkustajan seuranta -ominaisuutta suoraan sovelluksesta.

Egencia tekee matkustamisesta helpompaa ja nautinnollisempaa sekä paljon matkustaville, kuten Rhondalle, että itsesi kaltaisille Travel Managereille ja matkanvaraajille.

Lue, miksi nopeasti kasvava yritys Splunk valitsi Egencian helpottamaan työntekijöidensä matkavarauksia, jotta he voisivat viettää vähemmän aikaa matkojen hallitsemiseen ja keskittyä liiketoimintaan.

Etsitkö parempia liikematkustusratkaisuja? Ota yhteyttä tiimiimme.