Skip to main content

Kokoukset Ja Tapahtumat: Liike- Ja Yritystapahtumien Suunnitteluratkaisut

Travel-Management_Full-Hero1
Travel-Management_Hero_Mobile1

Ainutkertaisia kokemuksia

Sinun yrityksesi on ainutlaatuinen.
Me voimme varmistaa, että niin ovat kokouksesi ja tapahtumasikin.

Meetings And Events That Matter

Järjestä unohtumattomia kokouksia ja tapahtumia

Voit suunnitella ja järjestää mieleenpainuvia kokouksia ja tapahtumia liikematkustusalustamme kautta yhtä helposti ja luottavaisesti kuin varaat matkojakin. Anna yhden liikekokouksiin ja yritystapahtumiin erikoistuneista asiantuntijoistamme auttaa sinua luomaan parhaat mahdolliset puitteet organisaatiosi kokouksille ja tapahtumille.

Matkailu- ja kokousalalla vähintään kymmentä yhdessä matkustavaa henkilöä pidetään automaattisesti ryhmänä. Ryhmiä koskevat erilaiset säännöt, ehdot ja rajoitukset sekä peruutuskäytännöt kuin yksittäisiä matkustajia, mikä on hyvä pitää mielessä, sillä muuten seurauksena saattaa olla tarpeettomia lisäkuluja ja muita maksuja.

Älä huoli – me autamme sinua. Olemme logistiikan asiantuntijoita, osallistui tapahtumaasi sitten 10 tai 20 000 henkeä yhdessä paikassa tai monissa ympäri kaupunkia tai maailmaa sijaitsevissa kohteissa. Me varmistamme, että kaikki toimii sujuvasti ja kitkattomasti, jotta sinä voit keskittää huomiosi itse tapahtumaan.

Black background promo blade

10 vinkkiä liikematkaohjelman jalkauttamiseen

Parhaat toimintatavat, jotka tekevät ohjelman käyttöönotosta helppoa ja nopeaa.

Meidän kykymme

Image
Travel Support

Ryhmämatkat

Järjestä ja varaa lento- ja rautatiekuljetukset yksittäisenä palveluna tai osana suurempaa tapahtumaa.
Image
Multinational Corporate

Kokoukset ja majoitus

Järjestä hotellihuoneet ryhmille, varaa kokoushuoneet ja hanki sopivat tapahtumatilat.
Image
Global Card

Täyden palvelun tapahtumat

Valitse à la carte -tapahtumien hallinta ja pyydä yritystapahtumasuunnittelijoitamme luomaan ja toteuttamaa...

Fiksua kokousten hallintaa

Me autamme sinua yhtenäistämään kulusi sekä seuraamaan niitä säännöllisesti varmistaaksemme, että budjettisi pysyy hallinnassa. Sen lisäksi teemme sinulle ehdotuksia tapahtumien suunnitteluprosessisi parantamiseksi ja säästöjen tekemiseksi. Kokouksien ja tapahtumien hallintaan erikoistuneet ammattilaisemme tukevat sinua prosessin kaikissa vaiheissa yrityksesi yksilöllisten tarpeiden mukaisesti.

Me ymmärrämme, miten tärkeää on saada olla varma siitä, että kaikki on hallinnassa. Sen vuoksi teemme yhteistyötä sellaisten ammattilaisten kanssa, joihin voit luottaa ja jotka tuovat tapahtumallesi lisäarvoa. Asiantunteva tiimimme hallitsee kaikki kokousten ja tapahtumien järjestämiseen liittyvät alueet, mutta sinulla on aina käytössäsi kokenut projektimanageri, joka opastaa ja tukee sinua. Kaiken lisäksi voimme myös neuvotella sinulle parhaat mahdolliset hinnat tarjoamamme laajan hotellivalikoiman ansiosta.

Tapahtuman menestys riippuu siitä, millaisen kokemuksen se tarjoaa siihen osallistuville. Me räätälöimmekin sinulle tekemämme ehdotukset taataksemme, että tapahtumiesi tarjoama kokemus on ensiluokkainen. Oli kyseessä miten suuri tai pieni tapahtuma tahansa, me olemme apunasi. Jätä raskaimmat työt meille ja anna asiantuntevan tiimimme auttaa sinua tapahtuman suunnittelussa, logistiikassa, matkojen järjestämisessä ja monessa muussa.

Smart Meetings Management
Gateway Mobility

Sisäpiirin opas hallinnoituun liikematkustamiseen

Olipa kyseessä sitten nopeasti kasvava yritys tai asemansa vakiinnuttanut monikansallinen organisaatio, Egencian kaltaisen liikematkatoimiston kanssa tehtävä yhteistyö luo kouriintuntuvia etuja.

Travel Management Expense

Hallinnoi tapahtumiasi helposti verkossa

Anna meidän näyttää sinulle, miten yksinkertaista erinomaisten ja mieleenpainuvien tapahtumien järjestäminen on modernin teknologian avulla, alusta loppuun asti. Aloita oman tapahtumasi järjestäminen vierailemalla verkkosivustollamme, jossa sinulla on valittavanasi useita eri vaihtoehtoja, aina hinnoista lähtien.

Työskentelemme jatkuvasti tehdäksemme tapahtumastasi parhaan mahdollisen. Tarjoamme käyttöösi osallistujien hallintatyökalun, jonka ominaisuuksiin sisältyvät yksittäiset matkasuunnitelmat, QR-koodeja luova vimpain, push-ilmoitukset, yksittäiset maksut ja paljon muuta.

Lisäksi tarjoamme osallistujille kokouksien ajaksi käyttöön interaktiivisilla ominaisuuksilla varustetun sovelluksen sekä yhteyden tapahtumaa koskeviin sosiaalisiin medioihin. Alustamme liikematkustusteknologian ja tarjoamamme henkilökohtaisen palvelun avulla voit olla varma siitä, että yrityksesi tapahtumista tulee niin täydellisiä kuin suinkin mahdollista.

Haluatko suunnitella seuraavaa kokousta tai tapahtumaa?
Aloita jo tänään.