Skip to main content

Itsepalvelun matkustusohjelmaan tuomat säästöt

self-service-business-travel-booking1.jpg

Itsepalvelun tuomat liikematkasäästöt Egencialla

3 min

Lähettäjä: 06 heinäkuun 2020

Normaaliin tilanteeseen palaaminen saattaa olla koronaviruskriisin jälkeisessä maailmassa vielä epäselvää, mutta yksi asia on varma – menojen hallinta on nyt tärkeämpää kuin koskaan. Arvioidessasi, kuinka voit hallita nykyisiä ja tulevia matkakustannuksia mahdollisimman tehokkaasti, on välttämätöntä tehdä yhteistyötä liikematkatoimiston kanssa, jonka tarjoaman teknologian avulla voit todistetusti säästää aikaa ja rahaa. Egencian liikematkaratkaisu tarjoaa sekä matkustajien että matka-asioista vastaavien käyttöön itsepalvelutyökaluja. Alustamme avulla matkavarausten tekeminen ja muuttaminen on helppoa niin puhelimen kuin tietokoneenkin kautta. Näin esimerkiksi viime hetken muutokset tai matkavarausten hyväksynnät korkean riskin kohteisiin hoituvat nopeasti ja kätevästi. Teknologiamme tarjoaa helppokäyttöisiä työkaluja, jotka parantavat matkustuskokemusta ja voivat tarjota huomattavia säästöjä. Itsepalveluna hoidetut matkavaraukset säästävät NTT Singaporen ja Outreachin aikaa ja rahaa Yksi Egencian tavoitteista on tarjota matkustajille kuluttajamainen varauskokemus, jota on helppo hallita henkilökohtaisella tasolla. Alustamme takaa, että matkustajat voivat itse ottaa vastuun varauksistaan ja tehdä niihin muutoksia halutessaan. Asiakkaamme ovat säästäneet useita työtunteja – ja huomattavasti rahaa – yksinkertaisesti vähentämällä matkavarausten tekemiseen tarvittavien puheluiden määrää ja toimiston sisäiseen koordinaatioon käytettyä aikaa.

"Ennen Egenciaa työntekijöiden oli tehtävä pyyntö keskushallinnon tiimille varatessaan mitä tahansa lentoa tai hotellia. Siihen meni paljon aikaa, meillä ei ollut valinnanvapautta, ja prosessi oli kallis, koska ihmiset tekivät lisämaksuja aiheuttavia viime hetken muutoksia."

— Tricia Lim, yrityssuunnitteluosaston varapääjohtaja, NTT Singapore

Jos käyttäjäkokemus on hyvä, itse tehdyt varaukset johtavat viime kädessä korkeaan käyttöasteeseen. Korkea käyttöaste taas johtaa suurempiin säästöihin, koska varausprosessin hallitsemiseen kuluu vähemmän aikaa. Koska matkavaihtoehtoja voidaan mukauttaa, sovellusta voidaan käyttää eri laitteiden kautta ja varauksia voidaan muuttaa tai peruuttaa tien päällä ollessa, asiakkaamme ovat huomanneet, että heidän työntekijänsä käyttävät todennäköisemmin Egencian palveluita kuin varaavat muuta kautta.

"Asiakaspäällikkömme haluavat luottaa siihen, että kun he avaavat sovelluksen, kaikki tieto on siellä yhdessä paikassa aina tarvittaessa. Vaihdoimme Egenciaan, koska siten pääsimme eroon kaikista prosessin hankaluuksista. Se oli meille tärkeää.”

Max Altschuler, markkinointijohtaja, Outreach

Tech Data ja Nasdaq säästävät rahaa verkossa tehtävien matkojen avulla Verkossa tehtävät varaukset säästävät rahaa, koska varausprosessiin menee vähemmän aikaa ja halvimpien hintojen löytäminen on helppoa. Mutta jotta matkustajat varaisivat verkossa, heillä tulee olla työkalu, jota he haluavat käyttää.

"Olemme teknologiayritys. Ja jos vaihtoehtoina on ottaa yhteyttä asiakaspalveluun tai hoitaa asia suoraan puhelimen sovelluksen kautta, käyttäisimme kaikki sovellusta."

— Joan Santalo, EU-matkojen ryhmäjohtaja, Tech Data 

Sen lisäksi, että aikaa säästetään, koska varausta tehdessä ei tarvitse enää soittaa lentoyhtiöille, hotelleihin tai autovuokraamoihin, teknologiset ratkaisumme myös etsivät älykkäästi halvempia hintoja reaaliajassa myös matkan varaamisen jälkeen. Verkon kautta tehtävät varaukset säästävät siis rahaa myös silloin, kun palvelua ei käytetä aktiivisesti. Asiakkaat ovat huomanneet saavansa merkittäviä säästöjä lyhyessä ajassa siirtyessään hallitsemaan liikematkoja verkossa.

Kuusi kuukautta sen jälkeen, kun Nasdaq aloitti yhteistyön Egencian kanssa, se oli onnistunut säästämään 500 000 dollaria (32 prosenttia kuluista). Se vähensi matkustusohjelman hallinnoimiseen viikossa kuluvaa tuntimäärää 50 tuntia.

Nasdaq-tapaustutkimus

 Splunk ja NTT Singapore hyötyvät helpoista ja käytäntöjen mukaisista hotellivarauksista Matkanhallintaratkaisumme ja teknologiamme avulla asiakkaidemme työntekijät voivat hoitaa matkavarauksensa itse ja yritykset voivat varmistaa, että varaukset tehdään käytäntöjen mukaisesti. Kustannuksia säästävät ratkaisut, kuten maksimihintojen asettaminen ja hyväksyttävien lentoluokkien määrittäminen, vähentävät tarpeettomia kustannuksia ja lisäävät käytäntöjen noudattamista entisestään. Matka-asioista vastaavat voivat päivittää käytäntöjä joka osa-alueella, joten matkustajilla on aina ajan tasalla olevat tiedot käytössään varausta tehdessään.

"Tykkään sitä, että Egenciassa voin tehdä muutoksia käytäntöihin ja lisätä profiileja vaikka tien päällä. Tykkään, että teknologia on aina käteni ulottuvilla, eikä minun tarvitse kysellä sen perään."

— Joy Anzinger, Senior Manager of Global Travel, Splunk

Onneksi budjetissa pysyminen ei tarkoita, että matkustajien on luovuttava mukavuuksista, jotka tekevät työmatkoista mukavampia. Egencian ensisijaiset hotellihinnat sisältävät esimerkiksi sellaisia lisäpalveluita-/mukavuuksia kuin ilmaisen Wi-Fi:n, aamiaisen ja joustavan peruutusoikeuden. Kokemus on alusta loppuun parempi kaikille, ja se auttaa yrityksiä myös välttämään viime hetken peruutusmaksut.

"Egencian portaali auttaa sekä parantamaan matkustajiemme kokemusta että seuraamaan kustannuksia", Raymond sanoo.

— Raymond Thor, hankintapäällikkö, NTT Singapore

Lataa tarkistuslista säästöjen luomiseksi liikematkustuksessa nähdäksesi, kuinka itsepalveluvaraustyökalun käyttäminen voi auttaa sinua hallitsemaan yrityksesi menoja ja säästää matkakustannuksissa. Jaa tämä julkaisu LinkedInissä tai Twitterissä.

Oliko tästä sisällöstä hyötyä?
0

Etsitkö parempia liikematkustusratkaisuja? Ota yhteyttä tiimiimme.