Skip to main content

Hotellien sulkemisten vaikutus liikematkavarauksiin

2 min
Julkaistu: 15 September 2020
business-travel-bookings-hotel-closures.jpg

COVID-19-tilanteen jatkuessa matkailualan on jatkuvasti reagoitava uusiin ja monimutkaisiin haasteisiin. Kuten aina, Egencia keskittyy ymmärtämään asiakkaidemme tarpeita, arvioimaan mahdollisuuksia ja tarjoamaan ratkaisuja asiakkaidemme avuksi. Olemme tehneet läheistä yhteistyötä palveluntarjoajiemme kanssa varmistaaksemme, että matkustajat saavat mahdollisimman ajantasaista tietoa varausten tekoon näinä haastavina aikoina.

Ratkaisut hotellien kiinnioloihin COVID-19-tilanteen jatkuessa hotellit ovat tehneet useita nopeita muutoksia käytäntöihinsä ja saatavuuteensa, ja jotkin hotellikumppanimme ovat joutuneet sulkemaan ovensa väliaikaisesti. Tällä voi olla vaikutus nyt tai lähitulevaisuudessa alkavaan liikematkaasi. Olemme tehneet yhteistyötä kumppaniemme kanssa minimoidaksemme hotellien sulkemisista aiheutuvia liikematkojen keskeytyksiä. Estääksemme sinua tai yrityksesi työntekijöitä varaamasta hotelleja, joiden tiedämme olevan suljettuja, olemme ottaneet käyttöön seuraavat toimenpiteet:

  • Verkkovaraustyökalullamme tehtävä hotellihaku näyttää suljettujen majoitusliikkeiden kohdalla tekstin ”EI HINTOJA SAATAVILLA”. Nämä hotellit näytetään tällä hetkellä auki olevien hotellien alapuolella, jotta voit välttää niitä.
  • Jos tiedämme, että hotelli on suljettuna majoituspäiviesi aikana, lähetämme sinulle viestin profiilissasi olevaan sähköpostiosoitteeseen kertoaksemme, että liikematkavarauksesi on peruutettu.

Päivitämme tiedot hotellien suluista heti kun saamme uutta tietoa. Joissain tapauksissa muutos on kuitenkin saattanut tapahtua todella nopeasti, joten kehotamme sinua ottamaan yhteyttä hotelliisi ennen matkaa varmistaaksesi, että se on vielä auki.

Katse tulevaan Paikantaa Yritysten Hotelli Varaus

Tavoitteemme on auttaa asiakkaitamme navigoimaan turvallisesti tässä haastavassa tilanteessa. Koko COVID-19-kriisin ajan olemme reagoineet tapahtumiin nopeasti ja jatkamme samaan malliin tukeaksemme liikematkailutarpeitasi niin hyvin kuin mahdollista. Jos varaamasi hotelli on edelleen toiminnassa ja sinun täytyy peruuttaa varauksesi, kirjaudu sisään tilillesi sovelluksessa tai sivustolla päästäksesi varaustietoihisi. Egencian tukikeskuksesta saat lisää  ajantasaista tietoa matkustamisesta COVID-19-pandemian aikana. Koska COVID-19-tilanne vaikuttaa hotellivarauksiin jatkuvasti, Egencia tarjoaa asiakkailleen raportointityökaluja, joiden avulla he voivat nopeasti nähdä voimassaolevien hotellivarausten peruutuskäytännöt ja hotelliketjujen joustavuuden käytäntöjen suhteen. Raportti löytyy sivuston raportointiosiosta. Perua Hotel Egencia Verkossa Varaus Työkalu

Suosittelemme sinua myös liittymään Egencia Connect -yhteisöön, josta löydät viimeisimmät uutiset ja jossa voit jakaa liikematkailuun liittyviä vinkkejä ja parhaita toimintatapoja muiden matkahallinnon ammattilaisten kanssa. Yhteisömme on tällä hetkellä saatavilla vain englanniksi, mutta kaikki englanninkielentaitoiset ovat tervetulleita liittymään joukkoon.

Oliko tästä sisällöstä hyötyä?
0

Etsitkö parempia liikematkustusratkaisuja? Ota yhteyttä tiimiimme.