Skip to main content

Egencian johto vastaa COVID-19-tilanteeseen liittyviin liikematkustuskysymyksiin

2 min
Julkaistu: 15 September 2020
business-travel-COVID19-QA1.jpg

Matkustaminen muuttuu kovaa vauhtia, joten ei ole ihme, että matkojen ostajilla ja yritysten matkahallinnoilla on kysyttävää tämän nopeasti kehittyvän tilanteen vaikutuksesta heidän toimintaansa. Egencian johto päätti siis vastata matkahallinnon kysymyksiin Egencia Connect -yhteisössä. Seuraavassa suosituimmat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kuinka Egencia tukee yritysten matkahallintoa COVID-19-tilanteessa?

Kuuntelemme asiakkaitamme ja kommunikoimme tarvittaessa useiden eri kanavien kautta.  Koska Egencia on kehittänyt alustansa itse, voimme reagoida tilanteisiin nopeasti ja luoda tarvittaessa uusia ominaisuuksia tuntien tai päivien sisällä. Tässä muutamia esimerkkejä:

  • Huolenpitovelvollisuus: Yrityksen matkahallinnon on tiedettävä, missä heidän matkustajansa tulisi aikataulun mukaisesti olla ja missä he ovat aiemmin olleet. Tämän ominaisuuden jo aiemmin tarjonnutta Egencian matkustajan seurantatoimintoa kehitettiin edelleen tilanteeseen sopivaksi jo kriisin alkupäivinä. Loimme Egencia Analytics Studioon myös COVID-19-matkustusraportin vastaamaan jatkuvasti muuttuvaan liikematkailutilanteeseen. Tämä raportti antaa matkahallinnolle mahdollisuuden tarkistaa nopeasti hotelli- ja lentovarausten tilan.
  • Nopeaa tukea: Jo olemassa olleiden matkustusrajoitusten lisäksi olemme julkaisseet lyhyitä oppaita, jotka ohjeistavat matkustajia tekemään peruutuksen helposti sovelluksessa. Päivitämme myös säännöllisesti Egencian tukikeskusta lisäämällä sinne viimeisimmät uudelleenvaraus- ja peruutuskäytännöt aina, kun niihin tulee muutoksia.
  • Ympärivuorokautinen maailmanlaajuinen kattavuus: Egencian asiakaspalvelu toimii yli 60 maassa ympäri maailman. Meillä on maailmanlaajuinen 3 000 matkakonsultin verkosto, joka puhuu yli 30 kieltä ja tarjoaa reaaliaikaista tukea matkailijoille vuoden jokaisena päivänä, ympäri vuorokauden. Asiakkaat kertovat Egencian reagoineen kriisiin hyvin, mutta tiedämme pystyvämme tekemään vieläkin enemmän ja toimimaan entistäkin nopeammin. Tiimimme tekevät töitä eri aikavyöhykkeillä ympäri maailman, joten tarjoamme tukea ja luomme uutta lakkaamatta.

Kuinka Egencia aikoo auttaa asiakkaitaan COVID-19-tilanteen jälkeen? 

Autamme asiakkaitamme vahvistamaan ja optimoimaan yritystensä matkustusohjelmia ja valmistautumaan hyvissä ajoin matkustusrajoitusten poistoon. Esimerkkejä optimointitoimenpiteistä ovat verkkopalvelun ja mobiilisovelluksen käyttöön kannustaminen kustannustehokkuuden varmistamiseksi, turvallisuuden lisääminen säännöllisillä matkustustiedotteilla, matkustuskäytäntöjen muuttaminen matkustajien turvallisuuden ja matkojen tarpeellisuuden varmistamiseksi sekä vain yhden liikematkatoimiston palvelujen käyttäminen matkustajien seuraamiseksi ympäri maailman ja ympärivuorokautisen tuen mahdollistamiseksi. Jatkamme matkustajien riskinhallintatyökalujen kehittämistä edelleen, minkä lisäksi hyödynnämme Expedia Groupin parasta teknologiaosaamista asiakkaidemme tueksi. Koska omistamme kehittämämme teknologian, pystymme toimittamaan teknisiä ratkaisuja koko organisaatiolle, kuten useampia itsepalveluratkaisuja ongelmien nopeampaa ratkaisua varten.

Miten näette liikematkailun tulevaisuuden?

Liikematkailussa tulee vallitsemaan uusi ”normaali”. Kiinan osalta olemme huomanneet elpymisen alkavan todennäköisimmin kotimaan matkailusta, hotelleista sekä valtion, terveydenhuollon ja konsultoinnin sektoreista. Ennustamme liikematkailun palaavan ensimmäisenä, koska yritysten on luotava uudelleen yhteys asiakkaisiin, palveluntarjoajiin ja yhteistyökumppaneihin. Matkustajat ovat valmiina lähtemään taas tien päälle, mutta haluavat olla samalla varmoja, että he saavat tukea aina sitä tarvitessaan. Näet kaikki kysymykset ja vastaukset Egencia Connect -verkkoyhteisössä. Nykyiset asiakkaat voivat liittyä yhteisöön täällä. Tulossa pian – Yhteisömme uudistuu! 

Oliko tästä sisällöstä hyötyä?
0

Etsitkö parempia liikematkustusratkaisuja? Ota yhteyttä tiimiimme.