Skip to main content

Egencia Analytics Studio auttaa yrityksiä: 5 tapaa

1 min
Posted: 15 March 2019
Analytics-Studio-main-image1.jpg

Ensisilmäyksellä liikematkustus vaikuttaa yksinkertaiselta: ihmiset matkustavat paikkoihin, ja yritykset maksavat saadakseen heidät sinne. Kuulostaa suoraviivaiselta, mutta on kaikkea muuta. Suurissa globaaleissa yrityksissä tuhannet ihmiset ovat matkalla kaiken aikaa.

Kuka varasi lentonsa ennalta ja kuka käyttää liikematkatoimistoa – tilanteen seuraaminen edellyttää suurta ja monimutkaista määrää tietoa.

Jokaisesta yrityksestä ei löydy tiedon käsittelyn ja ymmärtämisen ammattilaista, eikä numeroiden pyörittely välttämättä ole matkahallintoa hoitavan henkilökunnan vahvuus. Ongelmana on silloin se, että ilman helposti ymmärrettäviä visualisoituja raportteja matkakuluihin, käytäntöjen noudattamiseen ja muihin liikematkustukseen liittyviin kysymyksiin vastaaminen on hankalaa.

Ratkaisu on Egencia Analytics Studio. Egencia Analytics Studio on suunniteltu liikematkustuksen ammattilaiset ja heidän päivittäiset raportointitarpeensa mielessä pitäen. Tulos on käyttäjäystävällinen alusta ihmisille, joille liikematkustus on ammatti. Analytics Studiossa voit tutustua tietoihin visuaalisesti, saada oivalluksia ja tunnistaa uusia säästömahdollisuuksia. Seuraa tilastotrendejä ja optimoi niiden avulla eri matkakategorioiden, kuten lentojen, hotellien, junamatkojen ja vuokra-autojen kuluja.

Täytä lomake päästäksesi lukemaan, millä viidellä tavalla Analytics Studio voi auttaa sinua.

Alla oleva esitys näyttää vaihe vaiheelta, miten helppoa visualisoitujen raporttien luominen Egencia Analytics Studion avulla on.

Etsitkö parempia liikematkustusratkaisuja? Ota yhteyttä tiimiimme.