Skip to main content

Autonvuokraukset edut Egencialla

4 min
Posted: 23 July 2019
Topics: Blogi
Business-traveler-collecting-rental-car1.jpg

Monet liikematkailijat aloittavat matkan suunnittelun selaamalla lentoja ja hotelleja ja tekevät sitten niistä varaukset. Lennot ja majoitus ovatkin yleensä henkilöstösi työmatkan oleellisia osia, mutta entä matkustaminen lennon laskeuduttua? Ja entä matkat, joihin ei sisälly lentoja? Liikematkoista useimmat tapahtuvat maan pinnalla eikä ilmassa, mutta ottavatko matkustajat ja Travel Managerit maakuljetuksen tarpeeksi hyvin huomioon?

Egencian kaltainen liikematkatoimisto voi auttaa yritystäsi hallinnoimaan liikematkojesi jokaisen vaiheen. Globaali alustamme tekee lentojen ja hotellien varaamisesta ja muuttamisesta yksinkertaista. Se hallinnoi yhtä tehokkaasti myös maakuljetukset. Alustaan kuuluva varaustyökalu sekä taattu 5 %:n maailmanlaajuinen alennus kaikista Egencian valittujen vuokraamojen julkisista hinnoista tekevät autonvuokrauksesta yksinkertaisempaa ja kustannustehokkaampaa yrityksille.

Päästä liikematkailijasi kuskin paikalle

Helppokäyttöisellä ja kattavalla alustallamme matkustajat voivat varata sekä lentoja, majoituksia että autoja yhdessä ja samassa paikassa. He voivat lisäksi varata ja hallinnoida liikematkojaan joko pöytäkoneelta tai tabletilta käsin tai käyttämällä Egencian sovellusta missä ja milloin vain. Varaus voidaan jopa aloittaa yhdellä laitteella ja tehdä loppuun toisella.

Alusta voi auttaa matkailijoita tekemään järkeviä päätöksiä heidän valitessaan parasta maakuljetustapaa. Jos kulut ovat yrityksessä merkittävä huoli joko yrityksen kulutietoisen kulttuurin tai matkustuskäytännön takia, Egencian alusta antaa matkustajille tarvittavat tiedot järkevien matkustuspäätösten tekemiseen. Matkustajat voivat verrata eri palveluntarjoajien tarjouksia, mukaan lukien neuvoteltuja hintoja. Käyttäjäystävällinen näyttö sisältää tietoa esimerkiksi hinnoista ja lisämaksuista.

Matkustajillasi on myös käytössään erilaisia palveluja, kuten talvirenkaita ja GPS-laitteita, joilla matka sujuu mutkitta. Kätevien toimitus- ja noutopalvelujen ansiosta matkustaja voi noutaa ja palauttaa autonsa haluamassaan paikassa.

Matkustajat voivat myös tehdä muutoksia autonvuokraukseensa varauksen tekemisen jälkeen. Alustallamme varauksen muuttaminen käy muutamalla napsautuksella. Tämän toiminnon avulla matkustaja voi hallinnoida matkaansa itse. Samalla Travel Managerit voivat luottaa siihen, että matkustajilla on tarvitsemansa tuki sekä kotona että tien päällä.

Ohjaa liikematkustuksesi oikeaan suuntaan

Ajattele yrityksesi hankintaosastosta vastaavaa henkilöä. Miten hän suhtautuu päätöksentekoon? Epäilemättä hänen jokaiseen ostopäätökseensä vaikuttavat sekä hinta että tehokkuus.

Entä, jos kyseinen henkilö arvioisi matkustusohjelmaasi? Mitä hän löytäisi? Hän saattaisi huomata epäjohdonmukaisuuksia nykyisen ohjelmasi tavassa varata ja hallinnoida lentomatkoja, majoitusta ja maakuljetusta, kuten autonvuokrausta. Luultavasti jotkut näistä osista sujuvat tehokkaammin kuin toiset.

Egencian kaltainen liikematkatoimisto voi tarjota yrityksellesi kaikki sen tarvitsemat vaihtoehdot yhdessä ja samassa paikassa. Tästä hankintaosaston päällikkösi pitäisi, sillä näin liikematkojen eri osien hallinnointiin ei tarvitse useita eri ratkaisuja. Ohjelma helpottaa ja tehostaa matkustamista niin matkustajille kuin Travel Managereillekin.

Muutoksia Travel Managereiden tehtäviin

Egencian autonvuokrausratkaisulla voit antaa työntekijöillesi avaimet hoitaa oma maakuljetuksensa, samalla kun itse keräät tärkeää tietoa heidän matkoistaan. Alustallamme voit seurata matkakulujasi innovatiivisessa ja helppokäyttöisessä Egencia Analytics Studio -ohjelmassa. Sen tietojen avulla voit ennustaa matkakulujasi, suunnitella matkabudjettiasi ja tunnistaa säästömahdollisuuksia.

Globaalina liikematkatoimistona Egencian matkustusvaihtoehdot, asiakastuki ja käyttöalue kattaa koko maailman. Pyrimme kuitenkin pysymään samalla paikallisena asiantuntijana, ja siksi ylläpidämme vahvoja yhteyksiä lukuisiin paikallisiin palveluntarjoajiin, joiden avulla voimme tarjota parasta laatua autonvuokrauksessa.

Egencian Travel Managereilla on käytössään kaikki tarvittavat työkalut, joiden avulla he voivat jättää autonvuokrauksen matkustajien tehtäväksi huoletta. Niihin kuuluvat joustavat maksuvaihtoehdot, esimerkiksi tallennetut kortit ja suoraveloitus. Näiden vaihtoehtojen avulla matkustajat voivat hallinnoida omia matkakulujaan ja -laskujaan alustalta käsin ilman maksutietojen ja paperikuittien keräämistä. Tämä on Travel Managereille valtava etu, sillä kuittien lajitteluun ja matkalaskuihin yhdistämiseen kuluu muuten helposti tuntikaupalla aikaa.

Egencialla Travel Managerit voivat luottaa siihen, että alustan avulla matkustajat hallitsevat itse aikataulujaan, matkojaan ja kulujaan.

Egencian vaikutus yrityksesi toimintatapaan

Kuvitellaan, että kaksi yrityksesi liiketoiminnan kehitysjohtajaa matkustavat tapaamaan asiakasta Norrköpingissä Ruotsissa. Norrköping on pieni kaupunki, jonne ei ole suoria lentoja Suomesta, joten neuvot kehitysjohtajia lentämään sen sijaan Helsingistä Tukholmaan ja matkustamaan viimeisen osuuden vuokra-autolla. Auto on olennainen, sillä sen avulla Norrköpingin alueella matkustaminen käy helposti, ja johtavat voivat käydä myös potentiaalisen uuden asiakkaan luona matkan varrella sijaitsevassa Nyköpingissä.

Helsingistä lähdettäessä lento on kuitenkin myöhässä. Matkustajat ottavat yhteyttä asiakaspalveluun. Sieltä heille kerrotaan kuitenkin, ettei auton varaukseen tarvitse tehdä muutoksia, sillä alustallamme oleva varaus sisältää lennon koodin, ja siksi vuokraamo saa automaattisesti tiedon uudesta arvioidusta saapumisajasta. Lento laskeutuu lopulta monta tuntia myöhässä, joten työntekijäsi päättävät yöpyä Tukholmassa sen sijaan, että he lähtisivät ajamaan myöhään illalla. Egencialla muutoksen tekeminen on helppoa, sillä varaukset voi peruuttaa tai niitä voi muuttaa älypuhelimissa toimivassa sovelluksessa ilman lisämaksua.

Liiketoiminnan kehitysjohtajasi välttyivät näin monelta mutkalta matkustamalla Egencian kanssa. Lisäksi he luottavat yritykseesi, koska henkilöstön mukavuus ja hyvinvointi ovat yrityksessäsi selvästi etusijalla.

Tyytyväisyys yritykseesi vaikuttaa vielä muutaman kuukauden jälkeenkin, kun yksi johtajista saa ylennyksen ja joutuu muuttamaan toiselle paikkakunnalle. Egencia mahdollistaa yhtenäisen, globaalin kokemuksen sekä matkustajille että Travel Managereille, riippumatta heidän tukikohdastaan.

Edut lyhyesti

Vuokra-auton varauksen tekeminen ja muuttaminen liikematkaa varten on nyt helpompaa kuin koskaan. Nämä avainedut sinä ja matkustajasi saatte Egencian kautta:

  • Millä tahansa laitteella käytettävä alusta, joka tarjoaa lukuisia vaihtoehtoja eri palveluntarjoajilta. Matkustajat voivat vertailla tarjouksia helposti ja varata sitten heidän tarpeisiinsa ja sinun matkustuskäytäntöösi parhaiten sopivan vaihtoehdon, riippumatta heidän sijainnistaan.
  • Taattu 5 %:n alennus Egencian valittujen palveluntarjoajien julkisista hinnoista, minkä ansiosta maksimoit varmasti matkustukseen investoimasi rahat.
  • Sekä yksittäiset varaukset että vuokra-auton sisältävät pakettivaraukset samalla sivustolla, jonka tehokkailla analyysityökaluilla voit muokata matkustajien valintoja kunkin tarpeiden mukaan. Lisäksi Travel Managerit voivat seurata sivustolla käyttötrendejä ja tunnistaa tulevaisuuden säästömahdollisuuksia.

Lue lisää autonvuokrauksesta Egencialla: